Skip to Content

Blog

Chauffeursdag code 95 bijscholing

Altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, dat is belangrijk! Afgelopen zaterdag hadden we bij CTS GROUP een chauffeursdag in het kader van code 95, de code die nodig is om vakbekwaamheid aan te tonen. 

0 Continue Reading →

CTS GROUP strategisch partner AZ

In 2017 zijn we gestart met de sponsoring van voetbalclub AZ Alkmaar. Dit is ons zo goed bevallen dat we deze samenwerking voor aankomend seizoen hebben uitgebreid. We mogen ons nu ‘strategisch partner’ van deze mooie voetbalclub noemen. En daar zijn we trots op!

0 Continue Reading →

HMore 13: samenwerken en verbinden

Afgelopen maandag, 9 juli, werd de 13e editie van HMore gelanceerd. Dit nummer staat geheel in het teken van ‘samenwerken en verbinden’ en is daarmee mooie opvolger van het voorgaande nummer, waarbij de focus lag op ‘social return’. Het eerste exemplaar van deze editie werd uitgereikt aan Onno Hoes, burgemeester van de Haarlemmermeer. Hoes scheef eveneens het voorwoord van dit 13e nummer.

0 Continue Reading →

Feestelijke opening van springkussen bij Jeugdland Nieuw-Vennep

Feestelijke opening van springkussen bij Jeugdland Nieuw-Vennep. De trampoline werd mogelijk gemaakt door een schenking van CTS GROUP, de OVHZ en Setro elektrotechniek. Iris de Jager van CTS GROUP heeft de eer om in Jeugdlandse stijl een plankje door te zagen en daarmee het springkussen te openen.

1 Continue Reading →

CTS GROUP officieel Logistiek Partner van de Atletiekunie

CTS GROUP draagt diverse clubs en initiatieven die bijdragen aan het stimuleren van beweging en ontwikkeling een warm hart toe. Sinds een jaar zijn wij autosponsor van meerkampster Anouk Vetter. We zien meerdere raakvlakken met deze sport en hebben hier veel enthousiaste reacties op gehad. Sinds dit jaar zijn wij, naast de sponsor van Anouk, ook officieel Logistiek Partner van Atletiekunie. De Atletiekunie is de overkoepelende organisatie van een groot aantal atletiek- en loopverenigingen in Nederland. Deze organisatie zet zich niet alleen in voor topsport, maar richt zich op het mogelijk maken van atletiek voor alle leeftijden en niveaus. Als logistiek partner nemen wij alle transporten voor onder andere de internationale trainingsstages en wedstrijden voor onze rekening. Deze samenwerking is tijdens het NK Atletiek officieel gemaakt.

2 Continue Reading →

CTS GROUP 23 jaar

Vandaag is het namelijk precies 23 jaar geleden dat het avontuur van CTS GROUP begon.

0 Continue Reading →

IRU-delegatie bezoekt CTS Group

Op de dag voorafgaand aan het IRU-event in Amsterdam werd logistiek dienstverlener CTS GROUP in Nieuw-Vennep bezocht. De IRU-delegatie kreeg daarmee een goede indruk van het hoge logistieke niveau waarop Nederland mondiaal gezien acteert.

0 Continue Reading →

De nieuwe privacywetgeving

Graag stellen we u er vast van op de hoogte dat we er hier bij CTS GROUP hard aan werken en bijna klaar zijn voor deze verandering! Indien u nog vragen heeft vernemen we dat natuurlijk graag.

0 Continue Reading →

Nieuwsbrief februari

De eerste nieuwsbrief van 2018 is deze week weer bij onze relaties op de mat gevallen! In deze editie staat het Startblok van Distribloks, de basis van onze service centraal. Heeft u hem nog niet gelezen? Klik hier om de nieuwsbrief te lezen!

 

CTS GROUP Nieuwsbrief feb 2018

0 Continue Reading →

Met deze nieuwe IT-toepassingen maakt CTS het u nog makkelijker!

Graag stellen we u op de hoogte van twee nieuwe toepassingen waar u nu gebruik van kunt maken.

 

Aankomstmonitor

Over het algemeen levert CTS GROUP uw zendingen tussen 9.00 en 17.00 uur. Om u een gerichtere levertijd te kunnen
bieden introduceren we voor zendingen binnen Nederland binnenkort de CTS GROUP Aankomstmonitor. Deze monitor
geeft een tijdsvenster van twee uur aan waarbinnen de zending geleverd zal worden. Hiervoor hoeft u, of eventueel uw klant,
alleen de postcode van het losadres in te vullen. Uiteraard is het tijdvenster ook terug te vinden op de Track & Trace
module op uw klantenwebsite. De aankomstmonitor is dynamisch, dus de tijd kan iedere keer dat u kijkt anders
zijn. Zo heeft u altijd de meest actuele informatie!

 

Elektronische dataoverdracht (XML/GS1)

Meldt u dagelijks een grote hoeveelheid zendingen aan? Dan is elektronische dataoverdracht voor u wellicht een uitkomst.
Via onze nieuwe applicatie kunt u opdrachten met een simpele druk op de knop naar ons systeem doorsturen. Is dit voor u een uitkomst?

Vraag uw vaste contactpersoon om meer informatie!

0 Continue Reading →

YOUR SHOPPING BAG