Bestemming van het eerste uur, nu vernieuwd!

Bij Italië denkt u waarschijnlijk al snel aan vakantie, pizza, limoncello, vespa’s, temperamentvolle handgebaren en chaotisch verkeer. En dat laatste herkennen we zeker. Logistiek gezien is Italië namelijk niet de makkelijkste bestemming. Het land is erg uitgestrekt en hoe zuidelijker, hoe minder goed de wegen worden.

Binnen CTS GROUP gaat de gedachte bij Italië direct terug naar 1995, toen wij onder de naam Wings and Wheels Express startten als landenspecialist op het Verenigd Koninkrijk en Italië. Inmiddels zijn we 22 jaar verder en hebben er wat vervoer van en naar Italië betreft diverse ontwikkelingen plaatsgevonden.

Het ontwikkelen van de nieuwe tarieven voor 2017 was een mooi moment om alle postcodegebieden in Italië opnieuw in te delen. Zo kunnen we u op deze bestemming niet alleen een betere service bieden, maar zijn wij ook in staat u in de meeste gevallen een beter tarief aan te bieden.

Zoals u van ons gewend bent bieden wij u ook voor zendingen van en naar Italië dagelijkse vertrekken en drie verschillende looptijden. Dit is mogelijk van één pakket tot een complete lading. Uiteraard bent u ook bij ons aan het goede adres voor ADR zendingen, zendingen onder douanestatus en tijdspecifieke leveringen.

Heeft u zendingen van of naar Italië, maar laat u deze nog niet door ons uitvoeren? Vraag dan snel een offerte op!