We zijn trots: Anouk Vetter pakt brons op WK Atletiek!

In Londen gingen afgelopen weekend de WK Atletiek van start. Anouk Vetter deed mee aan de meerkamp en pakte hier de bronzen medaille!

Verspreid over zaterdag en zondag kwamen de meerkampsters op 7 onderdelen in actie: 100 meter horden, hoogspringen, kogelstoten, 200 meter, verspringen, speerwerpen en 800 meter. Anouks sterkste onderdelen zijn de 100 meter horden, verspringen en speerwerpen. Naast Anouk deden er nog twee Nederlandse meerkampsters mee: Nadine Visser, als 7e geëindigd, en Nadine Broersen, die vanwege een blessure uit de wedstrijd moest stappen.

Het seizoen van Anouk verloopt niet zonder horten en stoten. Vanwege haar knieblessure moest ze de EK Indoor in Belgrado aan zich voorbij laten gaan. Gelukkig was ze in Londen wel van de partij. Na wat tegenvallende resultaten op de eerste dag, pakte Anouk zondag helemaal uit. Zo had ze een mooie afstand bij het verspringen en gooide ze bij het speerwerpen een persoonlijk én kampioenschapsrecord. Met het totaalresultaat van haar meerkamp heeft Anouk een Nederlands record van 6.636 punten gevestigd!

De medaille van Anouk Vetter was niet de enige voor Nederland op de WK. Ook Dafne Schippers sleepte een bronzen medaille in de wacht op de 100 meter!


Anouk Vetter en CTS GROUP

Sinds dit jaar is CTS GROUP officieel autosponsor van Anouk Vetter. Als organisatie zijn we graag betrokken bij lokale (sport)clubs, initiatieven en evenementen. Wij steunen de in Nieuw-Vennep opgegroeide atlete dan ook graag op weg naar de Olympische Spelen in 2020. Anouk is continu gefocust op het leveren van topprestaties, iets waar wij als CTS GROUP helemaal achter staan!