Waarschijnlijk heb je het nieuws rondom het coronavirus (COVID-19) net als wij op de voet gevolgd. De consequenties van de maatregelen met betrekking tot het coronavirus zijn te merken in de hele samenleving. Ook voor het nieuwe F1-seizoen hebben de maatregelen consequenties. Na de afgelasting van de GP van Australië, Bahrein en Vietnam is ook de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Dit heeft ons ertoe doen beslissen de CTS GROUP F1-loterij tijdelijk te bevriezen.

De F1-loterij

Op 1 mei 2020 bestaat CTS GROUP 25 jaar. Om deze mooie mijlpaal met onze klanten te vieren hebben we de F1-loterij opgezet, waarbij zij via verschillende wegen vip-tickets voor de Dutch GP kunnen winnen. De F1-loterij gaat, met enige aanpassingen, vooralsnog gewoon door. Om klanten de gelegenheid te geven optimaal met beide onderdelen van de F1-loterij mee te spelen hebben we ervoor gekozen de actie met ingang van 23 maart 2020 te bevriezen. Alle loten, ingezonden dossiernummers en gewonnen vip-tickets blijven geldig. Onderstaand de huidige aanpassingen:

  • De oorspronkelijke einddatum van de actie, 16 april 2020, vervalt.
  • Dossiernummers van zendingen die vanaf maandag 23 maart 2020 geboekt worden, kunnen niet meer ingestuurd worden. Ook kun je vanaf dan geen loten meer aanschaffen voor de Rewardsloterij.
  • Tijdens de bevriezing van de actie vinden er geen trekkingen plaats. De Rewardstrekking van 19 maart is gezien de situatie ook verplaatst naar een nader te bepalen datum.
  • Je kunt tijdens de bevriezing van de actie nog wel dossiernummers van zendingen insturen die geboekt zijn in de periode van de start van de actie op 6 januari tot en met 20 maart 2020. Houd er wel rekening mee dat deze zendingen dienen te voldoen aan de overige voorwaarden.

Zodra bekend is wanneer de Dutch GP verreden wordt zullen we de actie weer hervatten. We stellen je hier tijdig van op de hoogte middels een online nieuwsbrief en een bericht op de klantenwebsite.

Wij betreuren de huidige situatie, maar steunen de beslissing om de Formula 1 Dutch GP uit te stellen volledig. Op dit moment heeft de aanpak van het coronavirus prioriteit. Zodra er meer nieuws bekend is zullen wij dit delen. Dank voor ieders begrip.