CTS GROUP Academy

Als erkend leerbedrijf geven wij onze medewerkers graag de mogelijkheid zichzelf te blijven ontwikkelen, mee te groeien met de ontwikkelingen in de organisatie en met de bewegingen in de branche. Dit doen we met behulp van onze CTS GROUP Academy.

De CTS GROUP Academy bestaat uit twee onderdelen: het CTS GROUP Talent Plan en het CTS GROUP Master Plan.

CTS GROUP Talent Plan

Heb je een opleiding afgerond? Dan kun je instappen in het CTS GROUP Talent Plan. Het Talent Plan bestaat uit drie verschillende programma’s:

  • Het Office Programma
  • Het Chauffeurs Programma
  • Het Warehouse Programma

 

Afhankelijk van jouw interesses kun je je aanmelden voor het programma van je keuze. Vervolgens bieden wij je de mogelijkheid om gedurende een periode van maximaal twee jaar verschillende functies binnen dit programma te leren kennen. Zo kom je erachter waar jouw kwaliteiten liggen en welke functie het beste bij jou past.

CTS GROUP Master Plan

Het Master Plan is een opleidingsplan voor iedereen die al werkzaam is bij CTS GROUP. Elke medewerker neemt automatisch deel aan het Master Plan. Dankzij plenaire trainingen en persoonlijke prestatiegesprekken beschikt iedere medewerker over de meest actuele kennis. Zo stimuleren wij onze mensen om steeds weer het beste uit zichzelf te halen.

Meer weten over de CTS GROUP Academy? Kijk snel op de speciale website!

CTS GROUP Talent Plan