Nieuw bij de CTS GROUP Academy:CTS_Academy

Het CTS GROUP Talent Plan. Dit plan geeft jonge talenten die net het voortgezet onderwijs, mbo of hbo hebben afgerond de mogelijkheid te starten met hun carrière en hun talent verder te ontwikkelen!

Bij CTS GROUP kijken wij voortdurend naar de toekomst en hoe we het hoogste niveau in distributie en logistiek kunnen vasthouden. Naast een optimale dienstverlening voor onze klanten vinden wij het ook belangrijk dat onze werknemers een professionele ontwikkeling door kunnen maken. Dit is het doel van de CTS GROUP Academy.Via de CTS GROUP Academy geven wij onze werknemers de mogelijkheid om met de ontwikkelingen in de logistiek en de organisatie mee te groeien.

Nieuw binnen deze Academy is het CTS GROUP Talent Plan, een intern groeiprogramma voor jonge talenten die net het voortgezet onderwijs, mbo of hbo hebben afgerond. Het Talent Plan in opgedeeld in drie programma’s: het Office Programma, het Chauffeurs Programma en het Warehouse Programma. Door het opleiden van medewerkers binnen de organisatie creëren we een stabiele basis die ervoor kan zorgen dat CTS GROUP ook de komende 20 jaar dé betrouwbare partner voor Europese distributie en logistiek is!
www.ctsgroupacademy.nl