No Limits bij CTS GROUP!

CTS GROUP staat voor No Limits in Europese distributie en logistiek. Als logistiek dienstverlener zijn wij letterlijk en figuurlijk constant in beweging. Maar niet alleen zorgen we ervoor dat onze wielen blijven draaien, ook heeft ontwikkeling bij ons een centrale rol. Via de CTS GROUP Academy geven we onze medewerkers de mogelijkheid binnen onze organisatie te blijven groeien. Maar ook voor nieuwe talent hebben we ruimte! Via het Talent Plan geven we de nieuwe generatie de kans verschillende afdelingen te doorlopen en zo bieden we de nieuwe generatie een een unieke start van hun carrière.

CTS GROUP Talent Plan: kickstart je carrière!

Sta je aan het begin van je carrière en kun je niet wachten om te beginnen met werken, jezelf verder te ontwikkelen en geld te verdienen? Dan is het CTS GROUP Talent Plan iets voor jou!

CTS GROUP Talent Plan

Office Programma

Zie jij jezelf wel werken op een dynamisch kantoor, waar geen dag hetzelfde is en jouw prestaties er toe doen? Dan is het Office programma iets voor jou!

Lees meer
CTS GROUP Talent Plan

Warehouse Programma

Houd je ervan om onderweg te zijn, kun je zelfstandig werken en ben je representatief? Dan ben jij dé kandidaat voor het Chauffeurs programma!

Lees meer
CTS GROUP Talent Plan

Chauffeurs Programma

Houd jij ervan de handen uit de mouwen te steken, wil jij afwisselende werktijden en ben jij nauwkeurig? Meld je dan aan voor het Warehouse Programma!

Lees meer

Het Master Plan

Via de CTS GROUP Academy geven we onze medewerkers de mogelijkheid binnen onze organisatie te blijven groeien. Samen met iedere medewerker stellen we een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) op. In dit plan wordt vastgelegd wat de doelstellingen van de medewerker zijn voor de aankomende periode. Daarnaast wordt besproken wat de ambities zijn en op welke manier deze behaald kunnen worden. Dit plan wordt aan het eind van de periode geëvalueerd en de doelstellingen voor de volgende periode worden vastgesteld. Daarnaast kunnen alle medewerkers deelnemen aan plenaire in-house trainingen. Deze trainingen zorgen ervoor dat de onderlinge verhoudingen goed zijn, de werknemers op één lijn zitten en de werkzaamheden op de juiste manier worden uitgevoerd. 

Wil je graag meer kennis over je eigen werkzaamheden opdoen, toewerken naar een afdelingsoverstap of naar een hoger niveau? Ook dat is mogelijk via het CTS GROUP Master Plan! Wij bieden de mogelijkheid om naast jouw werkzaamheden bij CTS GROUP een cursus of opleiding te volgen en zo het uiterste uit jezelf te halen.

NIEUWS & AANKONDIGINGEN
INSTAGRAM #WERKENBIJCTSGROUP
FOTO'S
full
medium
medium
medium
medium