Ben jij net klaar met je opleiding en klaar om te gaan werken en geld te verdienen? Dan past CTS GROUP Talent Plan uitstekend bij jou!

CTS GROUP Talent Plan is een programma voor iedereen die net het voortgezet onderwijs, mbo of hbo heeft afgerond. Je start je carrière, krijgt een goed salaris en kun je de functie vinden die het beste bij jou past!

CTS GROUP Talent Plan bestaat uit drie programma`s: het Office Programma, Chauffeurs Programma en het Warehouse Programma. Je kiest een van de programma`s en gedurende een periode van maximaal twee jaar werk je op verschillende afdelingen. Op deze manier kom je erachter waar jij het beste in bent en waar jij graag aan de slag wilt.

Voor meer informatie en inschrijven klik hier. 

Lees hieronder het verhaal van Tom, één van de deelnemers aan CTS GROUP Talent Plan:

Inmiddels ben ik een paar maanden bezig met het CTS GROUP Talent Plan. Ik was op zoek naar een leuke en uitdagende baan met voldoende doorgroeimogelijkheden. Daarnaast wilde ik mezelf graag beter leren kennen en uitzoeken welke (nieuwe) richting ik graag op wilde gaan. Omdat ik mijn vaste lasten heb was een betaalde baan wel essentieel. Het Talent Plan van CTS was dus perfect!

Benieuwd naar het hele interview met Tom? Klik hier.