CTS GROUP staat voor No Limits in Europese distributie en logistiek. Met een persoonlijke aanpak en unieke productlijn staan wij voor het leveren van topkwaliteit in logistieke dienstverlening. Op 1 mei bestaan wij 25 jaar. Een bijzondere mijlpaal, die we mede dankzij waardevolle samenwerkingen hebben bereikt. Daarom vieren we dit jubileum ook graag met onze klanten.

Wij vieren feest!

Een 25-jarig jubileum is iets om trots op te zijn vinden wij. Daarom pakken we dit jaar flink uit met feestelijke acties en ontwikkelingen. Bovendien is 2020 het jaar waarin de Formule 1 terug naar Nederland komt. Met veel racefans als achterban, onze link met de motorsport en de wielen op de weg kwam dit evenement voor ons op het juiste moment. Ter ere van ons jubileum bieden wij onze klanten via de CTS GROUP F1-loterij de unieke kans om zeer gewilde vip-dagtickets te winnen voor dit spectaculaire evenement. Met als klap op de vuurpijl een gouden ticket: een passe-partout vip-ticket voor drie dagen![/vc_column_text][vc_column_text]

Bent u van de partij?

Met de CTS GROUP F1-loterij is op twee manieren een vip-dagticket te bemachtigen. Met de ‘Zendingloterij’ is dossiernummer van een zending van of naar een buitenlandse, Europese F1-bestemming het lotnummer voor de loterij. Daarnaast is er de ‘Rewardsloterij’, waarbij er met de gespaarde Rewards een lot kunt aangeschaft kan worden.

Voor vragen over de F1-loterij verwijzen wij graag naar uw vaste contactpersoon binnen CTS GROUP of onze marketingafdeling. Ook nieuwe klanten kunnen meespelen met de loterijen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van zakelijk Europees palletvervoer? Neem dan contact op of vraag een offerte aan!