Win exclusieve vip-tickets!

Met de CTS GROUP F1-loterij kun je exclusieve vip-dagtickets voor de GP van Zandvoort bemachtigen. Als vip maak je het racespektakel van dichtbij mee en ben je van alle gemakken voorzien. Zo heb je toegang tot de Corporate Lounge, waar de hele dag een hapje en drankje voor je klaarstaat en je via meerdere schermen de wedstrijden kunt volgen. Ook geeft een race-expert hier een voorbeschouwing op de race en is er (live)muziek tussen de wedstrijden door. De race vanaf de tribune bekijken? Dan kun je plaatsnemen op de vip Main Grandstand, de tribune tegenover de pitstraat en de start/finish! Uiteraard is er op het terrein van de Dutch GP ook van alles te beleven. Denk aan diverse challenges op het gebied van pitstops en e-racing, photo booths, shops en optredens van aansprekende DJ’s en artiesten. Kortom: een unieke ervaring die je als F1-fan zeker niet wilt missen!

Onder alle loten wordt één gouden ticket verloot: een vip passe-partout voor drie dagen!

 

Zendingloterij vs. Rewardsloterij

De CTS GROUP F1-loterij bestaat uit twee aparte onderdelen: de Zendingloterij en de Rewardsloterij. Bij de Zendingloterij is het dossiernummer van een zending van/naar een Europese F1-bestemming jouw lotnummer voor de loterij. Je stuurt het dossiernummer van jouw zending(en) in via het hiervoor bestemde formulier en dingt zo mee naar een van de gewilde vip-dagtickets. Speel je mee met de Rewardsloterij? Dan kun je met jouw Rewards loten aanschaffen waarmee je kansmaakt op een van de exclusieve vip-tickets. Als deelnemer aan de F1-loterij kun je met beide onderdelen meespelen. Meer informatie over de loterijen vind je op de betreffende actiepagina. 

 

Ben jij erbij?

Wil jij live aanschouwen of Verstappen in eigen land van de grote kampioen Hamilton wint? Speel dan mee met de F1-loterij! Uiteraard kunnen ook nieuwe klanten meedingen naar de vip-tickets. Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van zakelijk Europees palletvervoer? Neem dan contact op of vraag een offerte aan! Voor vragen over de F1-loterij verwijzen wij graag naar jouw vaste contactpersoon binnen CTS GROUP of onze marketingafdeling.

Contact opnemen

Op de CTS GROUP F1-loterij zijn de actievoorwaarden van toepassing. De actie loopt van 1 mei t/m 18 juli 2021. Eerder ingestuurde dossiernummers, loten en gewonnen tickets blijven geldig.

Meer weten over:
Zendingloterij Het dossiernummer is jouw lotnummer
Rewardsloterij Schaf loten aan met jouw Rewards
Actievoorwaarden Bekijk de voorwaarden van de F1-loterij

De Formula 1 Dutch GP

Na een valse start vorig jaar is het in september hopelijk echt zover: de Formule 1 is terug in Nederland! De racekaravaan strijkt op 3, 4 en 5 september neer in Zandvoort voor de official Formula 1 Dutch Grand Prix. Circuit Zandvoort is niet alleen bekend vanwege haar legendarische races en fantastische sfeer, ook wordt de Zandvoortse racepiste geroemd door haar unieke ligging. Met het strand vlakbij en een droomparcours in de Zandvoortse duinen, is het circuit een feest voor elke racefan.