Groupage en speciaal transport: een oplossing voor iedere zending

Uw zendingen die bestaan uit één tot vijf pallets vervoeren we bij CTS GROUP veelal via ons Europese partnernetwerk. Door de samenwerking binnen dit netwerk beschikken we over optimale kennis van de lokale markten en omstandigheden, waardoor onnodig heen en weer rijden voorkomen wordt. Deze manier van distributie is voor veel zendingen dan ook een betrouwbare
en concurrerende oplossing.

Voor grotere of kwetsbare zendingen en zendingen met veel aanvullende wensen en eisen is netwerkdistributie minder geschikt. Ook voor deze zendingen biedt CTS GROUP uitkomst! Met onze groupageservice kunnen we perfect zorgdragen voor uw grote, kwetsbare of hoogwaardige zending. Zo kunnen wij uw zending met minder overladen veilig afleveren én makkelijker tegemoet komen aan uw specifieke wensen.

Naast de inzet van het wagenpark van CTS GROUP, hebben we een samenwerking met diverse preferred carriers, die aan de kwaliteitseisen en –wensen van CTS GROUP voldoen. Om ook in dit segment te kunnen zorgen voor een hoge beladingsgraad van de auto’s en het rijden van onnodige kilometers te voorkomen, werken wij sinds kort ook hierbij samen met een Europees groupagenetwerk. Op deze manier blijven we niet alleen ons product, maar ook onze werkwijze innoveren.

 

Wanneer kan onze groupage service o.a. een uitkomst bieden?

  • Zendingen bestaande uit meer dan 5 pallets
  • Kwetsbare zendingen
  • Afwijkende maten, zware zendingen en lengtezendingen
  • Zendingen die op uw eigen CMR afgetekend dienen te worden
  • Maatwerkzendingen

 

Bij CTS GROUP zorgen wij ervoor dat we dat u voor iedere zending bij ons terecht kunt en blijven we u de topkwaliteit verlenen die u van ons verwacht!