Nieuwsbrief december 2018

 

De laatste nieuwsbrief van het jaar is inmiddels op de mat gevallen. In deze editie blikken we terug op 2018, maar kijken we voornamelijk vooruit! Hierbij hebben we extra aandacht voor het Verenigd Koninkrijk. Want wat zijn de consequenties van een eventuele harde brexit en welke voorzorgsmaatregelen kunt u vast nemen? Daarnaast zoomen we met Joost de Wilde, al jaren planner voor het VK bij CTS GROUP, in op hoe dit land zich als CTS-bestemming heeft ontwikkeld. Uiteraard komt ook CTS GROUP Rewards aan bod met een mooie nieuwjaarsaanbieding.

Voorwoord Edwin Beentjes, directeur van CTS GROUP:

Beste lezer,

Voor velen van ons was 2018 een bewogen jaar met veel activiteit. Ondanks alle uitdagingen was het een positief jaar, waarin we mede dankzij de inspanningen en creativiteit van onze medewerkers de volumegroei goed op hebben kunnen vangen en mooie nieuwe klanten mochten verwelkomen. We kunnen met recht trots zijn op onze club.

In deze nieuwsbrief vragen wij graag uw aandacht voor onze tariefstelling voor 2019. Een jaar waarin de capaciteit onder spanning staat en kostenstijging
een onomkeerbaar gegeven is om onze continuïteit en betrouwbaarheid te waarborgen. Dankzij constante innovatie en uitbreiding van onze distributiemogelijkheden op diverse bestemmingen hebben we de stijging van kosten beperkt weten te houden. Daarnaast leest u in deze editie meer
over de brexit. Wel of geen onderdeel van de douane-unie, als specialist op het VK zijn wij klaar voor welk scenario dan ook en kunt u ook na maart 2019 met een gerust gevoel uw zendingen onderbrengen bij CTS GROUP.

Graag wens ik u allen vast mooie feestdagen en een succesvol 2019.

Veel leesplezier!

 

Edwin Beentjes

Klik op de afbeelding om de nieuwsbrief te lezen.