Beste lezer,

Tegenwoordig zijn veel processen in de transport en logistiek geautomatiseerd. Dit is natuurlijk essentieel voor goede competitie en hoogstaande kwaliteit, maar de branche draait om meer. Wanneer de processen en systemen eenmaal draaien is het namelijk de mens die aan de knoppen draait en een verschil kan maken. Vaak is een kleine persoonlijke nuance al voldoende voor een optimaal resultaat in logistieke dienstverlening .

CTS GROUP richt zich met haar medewerkers al 21 jaar op persoonlijke logistieke dienstverlening. Met de focus op persoonlijke aandacht en betrokkenheid verzorgen we betrouwbare en flexibele logistieke dienstverlening en kunnen we ons onderscheiden van de grote multinationals. Ons doel is het leveren van topkwaliteit, maar… wél tegen een betaalbare prijs!

Om een optimale service te kunnen verlenen is het ook voor CTS belangrijk om een blijvende focus te hebben op innovatie. We kijken constant naar hoe we ons product en service kunnen verbeteren. Dit jaar zullen we verschillende nieuwe services bij u introduceren, zodat we u een steeds completer pakket aan diensten kunnen bieden. No Limits!

– Edwin Beentjes.


Klik op het afbeelding om de nieuwsbrief online te lezenSchermafbeelding 2016-06-02 om 15.48.46