Topkwaliteit in logistieke dienstverlening, daar gaan we voor bij CTS GROUP. Bij het leveren van kwaliteit is betrouwbaarheid van groot belang. Met trots kunnen we zeggen dat we nog steeds samenwerken met klanten van het eerste uur. En dat is niet voor niets. Continu werken wij eraan om onze betrouwbare service te kunnen blijven garanderen.

Bij CTS GROUP zijn we erop gefocust om de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog en constant mogelijk voor u te houden. Via onze lokale partners zijn wij altijd op de hoogte van landspecifieke omstandigheden en kunnen wij hier direct op schakelen. Daarnaast houdt onze Customer Service afdeling alle lopende zendingen nauwlettend in de gaten, zodat we direct actie kunnen ondernemen wanneer er onregelmatigheden zijn. Ook hebben wij een speciale ‘Performance Management’ afdeling opgericht. Deze afdeling waarborgt de kwaliteit van CTS GROUP en verzorgt onder andere onze prestatierapporten.

Transparantie is een belangrijk onderdeel van betrouwbaarheid. Wij hechten er dan ook veel waarde aan dat u altijd inzicht heeft in de status van uw zendingen. Dankzij proactieve zendingsinformatie en innovatieve IT oplossingen bent u altijd op de hoogte van de status van uw zending.

Ook in de loods werken wij er hard aan om een betrouwbare service te garanderen. Alle goederen die de loods in en uit gaan worden gescand. Daarnaast wordt er iedere dag een loodscheck uitgevoerd, zodat wij altijd weten wat er zich in de loods afspeelt. We kunnen onjuistheden tijdig opsporen en hier direct op handelen.

Als vanzelfsprekend nemen we bij CTS GROUP diverse preventiemaatregelen. Zo zijn wij in het bezit van meerdere certificaten om onze service en veiligheid te optimaliseren en leggen we met meerdere camera’s alle bewegingen in en rondom ons pand vast.