HMore is hét business en lifestyle magazine uit de Haarlemmermeer en Schiphol, waar kwalitatieve achtergrondinformatie over het ondernemerschap in deze regio wordt gecombineerd met categorieën als lifestyle, reizen en culinair. Inmiddels bestaat HMore al meer dan vijf jaar en reikt het verspreidingsgebied verder dan alleen de eigen regio. Het magazine wordt dan ook door vele bedrijven in Nederland gelezen!

Hoewel de Haarlemmermeer in 1927 werd drooggelegd, speelt water hier nog altijd een belangrijke rol. In deze editie van HMore wordt de invloed van dit element op het bedrijfsleven en alles wat hier bij hoort belicht. Als één van de vijf initiatiefnemers van het HMore bekijken wij dit uiteraard ook vanuit ons perspectief! Als bonus geven wij in deze editie ook ruimte aan onze IT-collega Axel Gunderson. Met duikorganisatie Project Baseline verricht hij geregeld onderwateronderzoek en doet daarbij allerlei interessante ontdekkingen over de wateren in de Haarlemmermeer.

Naast de verdiepende artikelen vindt u in deze HMore meer informatie over onze dochterondernemingen Basic Freight, simpel, voordelig en online palletvervoer binnen Europa, en Fulfilment Solutions, specialist in e-fulfilment en retaillogistiek. Daarnaast kunt u uiteraard meer lezen over interessante ontwikkelingen in de Haarlemmermeer en komen de vaste rubrieken ‘culinair’, ‘travel’, ‘business’ en ‘lifestyle’ uitgebreid aan bod!

 

CTS GROUP is meer dan vervoer van A naar B. Met onze aandacht voor optimale communicatie, innovatie en kwaliteit staan wij voor No Limits in Europese distributie en logistiek.

Veel leesplezier!