CTS GROUP is altijd ‘on the move to high performance’. Ons streven naar papierloos vervoer hoort daar ook bij. Zo dragen we niet alleen een steentje bij aan onze milieudoelstellingen, we kunnen ook nog eens een stuk efficiënter werken. En dat is weer goed nieuws voor u! Waar moet u op letten bij papierloos vervoer?

Om te zorgen dat onze distributie via ‘papierloos vervoer’ vlekkeloos verloopt, vragen wij u om op de volgende punten te letten. Papieren die onze chauffeur niet persoonlijk bij zich hoeft te dragen, zoals paklijsten en invoices bijvoorbeeld, plakt u op de zending zelf. Wij zorgen voor de digitale opmaak van de vrachtbrief. Daarnaast is het belangrijk dat u het ons meldt als het om een ADR-zending of zending met douane document gaat. Ook als bij de zending belangrijke documenten zoals een ATA carnet zitten, horen wij dat graag vooraf van u.

Dankzij de Drivers App waarover de chauffeurs van onze eigen voertuigen beschikken, kunt u de voortgang en afhandeling van uw zending real-time volgen via mijn.cts.group.nl. Hier kunt u ook uw Proof of Delivery (POD) downloaden.

Wilt u een zending boeken?

U kunt uw zendingen aanmelden of volgen via mijn.ctsgroup.nl. Hiervoor heeft u een log in code nodig, op te vragen bij marketing@ctsgroup.nl ovv login code aanvraag