Vanaf 1 december 2015 kent de PEC Zwolle Webshop een versnelde levertijd. Bestel je je artikelen voor 22.00 uur, dan heb je je bestelling de volgende dag in huis. Deze ontwikkeling komt voor uit de samenwerking met HekonValentijn en Fulfilment Solutions BV uit Nieuw Vennep. 

PEC Zwolle wil zich niet alleen onderscheiden op het veld, maar ook richting haar fans en achterban. De successen van de afgelopen jaren hebben geleid tot een forse toename van de verkopen in de PEC Zwolle Fanshop en vanuit de Webshop: www.peczwollefanshop.nl. In samenwerking met Hekon Valentijn en Fulfilment Solutions (FS) is daarom een verbeterslag gemaakt in dienstverlening voor de PEC Zwolle Fanshop en Webshop.Directeur van HekonValentijn, Willem Jan Hekkers: ,,Webshop logistiek gaat over het algemeen over kleine aantallen per order. Efficiency is dan zeer belangrijk om de kosten beheersbaar te houden en een concurrerende prijstelling te behouden voor een webshopaankoop. De opkomst van de webshop als ‘digitale winkel’ vraagt om innovatieve oplossingen.

Met FS hebben we een partner die dit kan waarmaken.”FS is een toonaangevende speler op het gebied van E-Commerce/webshop logistiek en dochter van CTS GROUP, specialist in Europese Distributie & Logistiek en sponsor van PEC Zwolle. Eigenaar CTS GROUP, Edwin Beentjes: ,,Kostenbeheersing en webshop logistiek vraagt om geautomatiseerde oplossingen. FS beschikt als enige dienstverlener in Nederland over een geautomatiseerd systeem om weborders efficiënt af te kunnen handelen. Wij richten ons met name op de sportbranche, aangezien hier de hoeveelheden en orders relatief klein zijn en we daar van toegevoegde waarde kunnen zijn. Vanaf 1 december 2015 zullen alle orders vanuit de PEC Zwolle Webshop rechtstreeks door FS geleverd worden aan de consument. Tevens zal FS de voorraadartikelen beheersen en zorg dragen voor de levering van de artikelen bij de PEC Zwolle Fanshop.”

Een actueel, vernieuwend en up-to-date assortiment 
PEC Zwolle werkt al jaren samen met HekonValentijn op het gebied van merchandising: of het nu om bedrijfskleding, relatiegeschenken of seizoenpakketten gaat. In nauwe samenwerking met PEC Zwolle blijft HekonValentijn continu nieuwe PEC Zwolle-artikelen ontwikkelen, zodat de fans kunnen kiezen uit een actueel, vernieuwend en up-to-date PEC Zwolle merchandise-assortiment. Ga voor het assortiment naar www.peczwollefanshop.nl of kom naar de PEC Zwolle Fanshop in het IJsseldelta stadion.

Foto v.l.n.r. Edwin Beentjes (CTS GROUP), Willem Jan Hekkers (HekonValentijn) en Jurian Meijntjes (PEC Zwolle).

header_small