Het CTS GROUP Talent Plan

Sta je aan het begin van je carrière en kun je niet wachten om te beginnen met werken, jezelf verder te ontwikkelen en geld te verdienen? Dan is het CTS GROUP Talent Plan iets voor jou! Het CTS GROUP Talent Plan is een programma gericht op talentontwikkeling, voor iedereen die minstens een vmbo-diploma op zak heeft. In een periode van twee jaar werk je op verschillende afdelingen. Zo kom je erachter wat jij leuk vindt en waar jouw kwaliteiten liggen.

Vind de baan die bij jou past!

Het Talent Plan bestaat uit drie richtingen. Bij het Office programma werk je op ons kantoor, met het Warehouse programma in onze loods en bij het Chauffeurs programma begin je in de loods en stroom je door naar de vrachtwagen. Bij de start van jouw Talent Plan kies je een van deze programma’s en werk je twee jaar op vier tot zes verschillende afdelingen die allemaal bij dit programma horen. Zo krijg je een goed beeld van de werkzaamheden, kom je erachter wat jij leuk vindt en waar jouw kwaliteiten liggen.

Tijdens jouw Talent Plan heb je een coach die je begeleidt tijdens het hele programma. Deze coach houdt toezicht op het verloop van jouw traject en is je vaste aanspreekpunt. Regelmatig hebben jullie een voortgangsgesprek om te bespreken hoe het gaat en of je het nog naar je zin hebt. Daarnaast krijg je op elke afdeling een buddy die je begeleidt in de werkzaamheden en je kan helpen jouw leerdoelstellingen te behalen. 

Haal een erkend diploma!

Heb je nog geen mbo- of hbo-diploma, maar zou je die wel graag halen? Ook dat is mogelijk via het Talent Plan van CTS GROUP! Tijdens jouw Talent Plan bieden we je naast de mogelijkheid om gevarieerde werkervaring op te doen ook graag de kans diverse diploma’s en certificaten te halen. Samen bespreken we welke opleiding jij wilt volgen en welke leerroute het best bij je past. Afhankelijk van het soort opleiding gaan we een studieplan met je aan, waarbij we de opleiding volledig vergoeden. Uiteraard verwachten we wel van jou dat jij je voor de volle 100% inzet om de opleiding succesvol af te ronden.

Is het Talent Plan wat voor jou?

De transport en logistiek is een branche met een no-nonsense mentaliteit, waar geen dag hetzelfde is, continu uitdagingen zijn en die altijd nodig is. Is dit wat voor jou? Solliciteer dan snel! Binnen het Talent Plan hebben we ruimte voor ieder jong talent en stellen geen eisen aan opleidingsrichting en ervaring in de logistiek. Wel vinden we het belangrijk dat je:

  • niet kunt wachten je carrière te starten
  • jezelf graag wilt blijven ontwikkelen
  • in het bezit bent van minimaal een vmbo-diploma
  • nuchter en praktisch ingesteld bent
  • initiatief neemt en zelfstandig kunt werken
  • ook in een team je weg goed kunt vinden
  • binnen een straal van 30 km van ons kantoor in Nieuw-Vennep woont
Daan_website

Zij gingen je voor!

Joyce_TalentPlan
Remco_TalentPlan
Kaylee_TalentPlan
Roy_TalentPlan
NIEUWS & AANKONDIGINGEN
INSTAGRAM #WERKENBIJCTSGROUP
FOTO'S
full
medium
medium
medium
medium