Bij CTS GROUP hebben we een speciale klantenwebsite voor u ontwikkeld: Mijn CTS GROUP. Na het inloggen op uw persoonlijke pagina kunt u snel en gemakkelijk uw zendingen volgen met de Track en Trace module, uw digitale afleverbewijzen (POD’s) raadplegen en downloaden én nieuwe zendingen aanmaken!

Daarnaast kunt u via deze klantenwebsite meedoen aan het CTS GROUP Rewardsprogramma, een spaarpuntenprogramma waarmee u met het boeken van zendingen punten spaart die in te wisselen zijn voor diverse producten uit onze webshop en die van onze partners, het steunen van goede doelen of gratis zendingen!

Track & Trace
Online al uw zendingen inzien
POD's aanvragen en downloaden
Online uw transport aanmelden

Chauffeurs volgen

Alle chauffeurs van onze eigen voertuigen zijn voorzien van een smartphone met een Drivers App, inclusief geïntegreerde gpstracking_bgSygic Truck-navigatie. Met behulp van deze smartphone kan via GPS de actuele positie van de zending c.q. het voertuig online worden weergegeven.

Bij deze Track & Trace worden niet alleen de tijden van het vertrek en de levering aangegeven, maar ook de tijd dat de goederen zijn gearriveerd.

Neem vandaag nog contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Meer informatie aanvragen Offerte aanvragen