Vandaag is weer de nieuwe nieuwsbrief van CTS GROUP de deur uitgegaan en zal naar verwachting morgen bij u op de mat liggen. In deze nieuwe nieuwsbrief vind u het inmiddels welbekende voorwoord van onze directeur Edwin Beentjes. Mocht u het gemist hebben dan hebben we hier hier nogmaals toegevoegd!

 

Beste lezer,

Voor u ligt alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar. Een mooi moment om u namens heel CTS GROUP een succesvol 2016 toe te wensen!
Dit jaar staat ambitie centraal bij CTS GROUP. In 1962 sprak de toenmalige Amerikaanse president John F. Kennedy de legendarische woorden ‘we choose to go to moon’ en toonde hiermee zijn onbegrensde ambitie. Wij hebben geen service naar de maan voor ogen, maar zullen – net als de afgelopen 20 jaar – investeren in kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en met name continuïteit van onze dienstverlening. We zetten onze 24-uurs lijndienst op Kopenhagen/Malmö en Heldingsborg voort en met de uitbreiding van nieuwe lijnen op Frankrijk, de UK en Duitsland zetten wij de volgende stap in Personalized European & Benelux distribution. Daarnaast wordt binnenkort het concept Distribloks gelanceerd. Hierover komt u verderop in deze nieuwsbrief al iets meer te weten.

Het nieuwe jaar biedt ook kansen voor dochteronderneming Fulfilment Solutions, specialist in e-commerce fulfilment voor zowel B2B als B2C afhandeling. In een wereld waarin de retail zichzelf opnieuw aan het uitvinden is, ligt voor FS de weg open om nieuwe innovaties toe te voegen aan haar automatische orderpicksysteem en u zo nog efficiënter van dienst te zijn.

Kortom; genoeg te doen en veel om naar uit te kijken. Wij hebben er zin in!

 

Schermafbeelding 2016-01-07 om 11.35.05

Bekijk hier alle verzonden digitale en papieren nieuwsbrieven van CTS GROUP.