Deze maand is weer de nieuwsbrief van CTS GROUP de deur uit gegaan. En dus ook het welbekende voorwoord van onze directeur Edwin Beentjes. Mocht u het gemist hebben dan hebben we hier hier nogmaals toegevoegd!

 

Never a dull moment’; dat is een mooie omschrijving voor het 20-jarig bestaan van CTS GROUP.

‘Zie je nog wel uitdagingen?’, wordt mij wel eens gevraagd. Terugkijkend op de afgelopen twintig jaar weet ik dat er nooit een rustig moment zal zijn in Distributie en Logistiek. Niet alleen zijn de eisen aan transport steeds hoger geworden, ook zijn informatievoorziening en communicatie steeds belangrijker geworden. Op logistiek gebied vinden enorme verschuivingen plaats; E-Commerce en orderpicking tot middernacht worden steeds gebruikelijker. Ik ben er trots op als ik zie hoe CTS GROUP steeds flexibel op dergelijke veranderingen inspeelt. Met dochteronderneming Fulfilment Solutions hebben we een duidelijke voorsprong genomen in de geautomatiseerde orderpicking. En die steeds hogere eisen? Ook in het voldoen daaraan loopt CTS GROUP al twintig jaar voorop met innovatieve oplossingen, zoals onze specialisatie in netwerkdistributie.

We hebben niet alleen klanten van het eerste uur, ook medewerkers vieren bij CTS GROUP regelmatig een jubileum, niet zelden opgeleid via onze eigen CTS GROUP Academy.  Ook daar zijn we trots op. Kortom, uitdagingen zullen er ook de komende 20 jaar zijn. We gaan ze graag aan en blijven streven naar de perfecte logistieke dienstverlening!

Houd onze (binnenkort geheel vernieuwde) website in de gaten voor de speciale jubileumacties. Wie jarig is, trakteert immers?

 

Schermafbeelding 2016-01-07 om 11.35.05

Bekijk hier alle verzonden digitale en papieren nieuwsbrieven van CTS GROUP.