Deze maand is weer de nieuwsbrief van CTS GROUP de deur uit gegaan. En dus ook het welbekende voorwoord van onze directeur Edwin Beentjes. Mocht u het gemist hebben dan hebben we hier hier nogmaals toegevoegd!

 

Welkom bij CTS: 20 jaar neutraliteit!

Ik hoor u denken: ‘neutraliteit? CTS GROUP is toch specialist in Europese distributie en (e-commerce) logistiek?’ Klopt. Neutraliteit is echter wel één van de belangrijkste pijlers van onze dienstverlening geworden.

20 jaar na oprichting is CTS GROUP één van de laatste private dienstverleners in de regio Schiphol met een volledige (dagelijkse) Benelux- en Europese dekking zónder vertakking richting lucht- en zeevrachtactiviteiten, in tegenstelling tot veel collega’s. Zo vormen wij voor een belangrijke klantengroep, de lucht- en zeevracht expediteurs, een neutraal verlengstuk van hun dienstverlening. Deze neutrale rol begon met Engeland en Italië, maar dekt inmiddels geheel Europa. Twintig jaar na oprichting zijn wij dan ook trots dat wij deze neutraliteit nu ook kunnen bieden als logistiek- en E-commerce (Fulfilment) dienstverlener voor dezelfde klantengroep. Maar we blijven vooruit kijken. De komende jaren is het beleid van CTS GROUP nog sterker gericht op interne kwaliteitsontwikkeling, middels onze CTS GROUP Academy en de oprichting van het CTS GROUP Talent Plan. Ontwikkelingen die ook in de toekomst de continuïteit van onze service garanderen en een hele nieuwe generatie CTS’ers zullen voorbrengen.

 

Schermafbeelding 2016-01-07 om 11.35.05

Bekijk hier alle verzonden digitale en papieren nieuwsbrieven van CTS GROUP.