De tijd vliegt. Vandaag mogen we bij CTS GROUP alweer 24 kaarsjes uitblazen! Hoewel we dit jaar niet van een officieel jubileum kunnen spreken, blijft elke verjaardag altijd een mooi moment om een klein feestje te vieren en stil te staan bij wat we hebben bereikt. Waar we op 1 mei 1995 met een handjevol medewerkers en drie bestemmingen begonnen, zijn we nu uitgegroeid tot een stabiele organisatie met ruim 225 medewerkers en een service voor vrijwel alle landen in Europa. En daar zijn we best trots op! 

Terugkijken is leuk, maar uiteraard blijft onze blik op de toekomst gericht. Zo werken we toe naar ons 25-jarig jubileum volgend jaar, een bijzondere mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij zullen laten gaan. Uiteraard kijken we ook verder dan dat. Meer hierover leest u in onze papieren nieuwsbrief, die in de loop van deze maand bij u op de mat zal vallen.

 

Val in de prijzen met uw Italië zendingen

Italië was een van de bestemmingen waar het avontuur van CTS GROUP 24 jaar geleden mee begon. Ter gelegenheid van ons 24-jarig bestaan hebben we in samenwerking met Cavallaro Napoli, een luxury fashion merk dat een stukje van Italië naar Nederland brengt én strategisch partner van voetbalclub AZ Alkmaar, een interessante actie opgezet voor onze huidige klanten én nieuwe klanten. In de periode van 1 mei tot en met 30 juni maakt u met uw zendingen van en naar Italië kans op cadeaubonnen ter waarde van € 100,- voor dit mooie kledingmerk. In totaal verloten we 24 cadeaubonnen. Boeken maar!

Naast de te winnen cadeaubonnen vindt u in de Rewardswebshop ook een mooie aanbieding. De cadeaubonnen van Cavallaro zijn hier aan te schaffen met 50% korting! Voor een cadeaubon ter waarde van € 100,- betaalt u dus maar € 50,-. Waar wacht u nog op?!

Cavallaro Napoli staat voor Italiaanse flair en vakmanschap. Het premium merk biedt eigentijdse, verfijnde collecties met een unieke twist voor dames en heren. Van chique overhemden en blazers tot de mooiste basics, met Cavallaro Napoli creëer je een perfecte look voor elke gelegenheid. Meer informatie over Cavallaro vindt u hier.