CTS GROUP Distributie

Ons wegtransport

Met een persoonlijke aanpak en unieke productlijn bieden we een flexibele oplossing voor al uw wegtransport. Naast ons eigen wagenpark bestaande uit 100+ trailers, variërend van bakwagen tot grote trailer, werken we samen met diverse lokale partners en zijn we onderdeel van meerdere toonaangevende distributienetwerken. Zo kunnen we per zending kiezen voor de meest geschikte transportvorm en u voorzien van een optimale service voor uw palletvervoer.

Distributie van één tot vijf pallets voor de zakelijke markt, dát is onze specialiteit. Maar onze dienstverlening gaat verder. Heeft u kwetsbare of hoogwaardige goederen waarbij meerdere keren overladen niet wenselijk is? Dan is groupage of speciaal transport een goede optie. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in stadsdistributieluchtvrachtdistributie en bieden we met onze marketplace-distributie een speciale service voor het aanleveren bij de distributiecentra van online marketplaces.

Extra services
Track & trace Volg uw zending op de voet
Persoonlijke klantenwebsite Regel al uw zaken zelf online
Douanezaken Voor import- of exportzendingen
ADR-transport Vervoer van gevaarlijke stoffen
Pakketdistributie Verstuur naast uw pallets ook parcels
Aanvullende transportverzekering Voor uw waardevolle zendingen
Waarom?

Daarom!

  • Keuze uit verschillende looptijden
  • Dagelijkse vertrekken
  • Vaste contactpersonen
  • Proactieve communicatie
  • Volledige ontzorging in distributie
  • Optimale lokale kennis

Heeft u advies nodig, een vraag over lopende zendingen of kunnen we u op een andere manier verder helpen? Uw persoonlijke accountteam staat altijd voor uw klaar en weet precies hoe we u het best van dienst kunnen zijn. En natuurlijk nemen we ook contact met u op als dat nodig is. Benieuwd naar onze teams? Klik op onderstaande button.

Het team

"Goed contact met de medewerkers, flexibel en goede tarieven voor kleinere zendingen."

Ronald - Satra Transport

"Kwalitatief sterk, eerlijke houding en betrouwbaar"

Taco - One World Trade

"Mijn ervaringen met CTS GROUP zijn zeer positief. Samenwerken met de salesafdeling en customer service gaat heel goed, je kunt altijd bij ze terecht."

Jan - Colours & Green B.V.

Offerte aanvragen Contact