ADR / Gevaarlijke stoffen

Ook uw zendingen die gevaarlijke stoffen bevatten – zogenaamde ADR-zendingen – zijn geen probleem voor CTS GROUP. Wel is het belangrijk dat u altijd van te voren meldt dat uw zending gevaarlijke stoffen bevat. Zo kunnen wij de zending op de juiste manier afhandelen, zorgen dat aan alle eisen wordt voldaan en u de service bieden die u van ons mag verwachten!

Er zijn heel veel stoffen die door hun specifieke eigenschappen tot de groep van gevaarlijke stoffen worden gerekend. Afhankelijk van de specifieke eigenschappen zijn deze ingedeeld in gevarenklassen. In het beroepsgoederenvervoer is het van belang dat gevaarlijke stoffen worden ingedeeld in bepaalde groepen. Dit om de risico’s voor de gezondheid en voor het milieu beheersbaar te houden.

De overslag van milieugevaarlijke goederen vindt plaats in ons ADR – chemical warehouse. Dit warehouse voldoet aan alle eisen. Alleen de kleinere ADR zendingen gaan via onze kortdurende “cross-docking” (overslag); grotere zendingen vervoeren wij rechtstreeks van uw afzender naar de ontvanger (door-to-door) .

Wilt u meer informatie over ADR of een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie aanvragen Offerte aanvragen