AZ Officieel Academy Partner van AZ Alkmaar
CTS GROUP Young Talents Hét topsport talententeam van Haarlemmermeer
Duurzaam transport Het minimaliseren van onze footprint voor een duurzame toekomst
CTS GROUP Academy Ontwikkeling van onze medewerkers houdt ons scherp

Duurzame toekomst

Bij CTS GROUP vinden we het belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn en met plezier naar het werk gaan. Door ons te richten op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en bij te dragen aan de ontwikkeling, werk-privé balans en de mentale en fysieke gezondheid van onze medewerkers willen wij het werkplezier binnen onze organisatie optimaliseren en een fijn werkklimaat faciliteren.

Als logistiek dienstverlener zijn we ons ervan bewust dat onze activiteiten een negatieve impact hebben op het milieu. Maar ook zijn we ervan overtuigd dat we in onze branche een grote positieve bijdrage kunnen leveren aan een duurzame toekomst. Door in alle onderdelen van onze organisatie te focussen op efficiëntie en het minimaliseren van onze footprint willen wij bijdragen aan het tegengaan van de opwarming van de aarde.

Onze duurzame missie en visie is gebaseerd op de ESG pijlers Milieu, Mens en Bestuur. Benieuwd wat CTS GROUP al doet op het gebied van duurzaamheid en wat we gezamenlijk al kunnen bereiken? U leest het in ons duurzaamheidsbeleid. En daarnaast wij gaan het gesprek uiteraard graag aan!

Doelstellingen Duurzaamheidsbeleid

 

Academy Partner van AZ Alkmaar

We zijn al sinds 2018 verbonden aan de Alkmaarders als Official Partner. Deze samenwerking is sinds de zomer 2022 met het hoofdsponsorschap van de gehele jeugdopleiding geïntensiveerd. De belangrijkste pijler van het partnership is talentontwikkeling. Het opleidings-DNA van AZ heeft een prominente rol binnen de bedrijfsvoering van CTS GROUP. We noemen ons officieel ‘Academy partner’ van deze mooie voetbalclub. En daar zijn we trots op!

Ons logo is momenteel zichtbaar op de shirts van AZ Onder 11 tot en met Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie.

 

 

Bekijk de video

Ontwikkeling en beweging

Als logistiek dienstverlener zijn we letterlijk en figuurlijk constant in beweging. We voelen ons als organisatie dan ook sterk verbonden met organisaties en initiatieven die fysieke en mentale beweging stimuleren. Zo kunnen diverse lokale sportclubs rekenen op onze steun, zijn we Academy partner van AZ Alkmaar, logistiek partner van Atletiekunie en autosponsor van Anouk Vetter. Daarnaast draagt ook het CTS GROUP Future Program van de Atletiekunie onze naam en hebben wij in samenwerking met Topsport Haarlemmermeer CTS GROUP Young Talents opgericht.

In onze optiek gaat ontwikkeling en beweging verder dan sport alleen. Als medeoprichter van HMore, een platform voor en door ondernemers uit de regio, sponsor van diverse netwerkevenementen en het samenwerken met lokale bedrijven willen we ondernemerschap in de regio een positieve impuls geven. Bovendien geven we als partner van onder andere Stichting Paswerk, Stichting Werkvloer en Ons Tweede Thuis personen met afstand tot de arbeidsmarkt graag een plek binnen onze organisatie.

Offerte aanvragen Contact