Atletiekunie De sportkoepel van sportverenigingen in Nederland
CTS GROUP Young Talents Hét topsport talententeam van Haarlemmermeer

Sponsoring Pioniers

Ontwikkeling en beweging

Als logistiek dienstverlener zijn we letterlijk en figuurlijk constant in beweging. We voelen ons als organisatie dan ook sterk verbonden met organisaties en initiatieven die fysieke en mentale beweging stimuleren. Zo kunnen diverse lokale sportclubs rekenen op onze steun, zijn hoofdsupporter van de Venniper Vespohal en logistiek partner van Atletiekunie. Daarnaast draagt ook het talententeam van de Atletiekunie onze naam en hebben wij in samenwerking met Topsport Haarlemmermeer CTS GROUP Young Talents opgericht.

In onze optiek gaat ontwikkeling en beweging verder dan sport alleen. Als medeoprichter van HMore, een platform voor en door ondernemers uit de regio, sponsor van diverse netwerkevenementen en het samenwerken met lokale bedrijven willen we ondernemerschap in de regio een positieve impuls geven. Bovendien geven we als partner van onder andere Stichting Paswerk, Stichting Werkvloer en Ons Tweede Thuis personen met afstand tot de arbeidsmarkt graag een plek binnen onze organisatie.

CTS GROUP Talententeam

Sinds 2019 zijn wij niet alleen logistiek partner van Atletiekunie, maar hebben we onze naam ook verbonden aan het talententeam. De insteek van het talententeam sluit mooi aan op onze eigen filosofie en we zijn verheugd dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de atletiek in Nederland en van deze talenten in het bijzonder.

Tijdens de NK Indoor Atletiek 2020 werd de nieuwe samenstelling van het CTS GROUP Talententeam gepresenteerd. Bekijk de video hier!

Bekijk de video

Duurzaamheid

Als logistiek dienstverlener zijn we ons ervan bewust dat onze activiteiten een negatieve impact hebben op het milieu. Uiteraard doen wij er alles aan om onze footprint te minimaliseren en ons steentje bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen die voor Nederland gesteld zijn. Als initiatiefnemer van diverse distributienetwerken zetten wij ons in voor duurzaam transport en minder vervoersbewegingen. Dit is niet alleen groener en sneller, maar zorgt ook voor ontlasting van het wegennet. Bovendien zijn al onze chauffeurs in het bezit van code 95, waarbij nadruk ligt op veilig, zuinig en milieubewust rijden.

Uiteraard volgen wij alle ontwikkelingen op de voet en houden we onze ogen open voor nieuwe, innovatieve mogelijkheden om de schade aan het milieu te beperken. Zo zitten wij momenteel in het traject om Lean & Green member te worden en onze CO2-uitstoot verder te reduceren. Daarnaast werken wij aan een project waarbij wij onze klanten de mogelijkheid bieden de CO2-uitstoot van hun zendingen te compenseren. To be continued.

CTS GROUP Palletvervoer