Atletiekunie De sportkoepel van sportverenigingen in Nederland
CTS GROUP Young Talents Hét topsport talententeam van Haarlemmermeer
Duurzaam transport Het minimaliseren van onze footprint voor een duurzame toekomst
CTS GROUP Academy Ontwikkeling van onze medewerkers houdt ons scherp

Sponsoring Pioniers

Ontwikkeling en beweging

Als logistiek dienstverlener zijn we letterlijk en figuurlijk constant in beweging. We voelen ons als organisatie dan ook sterk verbonden met organisaties en initiatieven die fysieke en mentale beweging stimuleren. Zo kunnen diverse lokale sportclubs rekenen op onze steun, zijn hoofdsupporter van de Venniper Vespohal en logistiek partner van Atletiekunie. Daarnaast draagt ook het talententeam van de Atletiekunie onze naam en hebben wij in samenwerking met Topsport Haarlemmermeer CTS GROUP Young Talents opgericht.

In onze optiek gaat ontwikkeling en beweging verder dan sport alleen. Als medeoprichter van HMore, een platform voor en door ondernemers uit de regio, sponsor van diverse netwerkevenementen en het samenwerken met lokale bedrijven willen we ondernemerschap in de regio een positieve impuls geven. Bovendien geven we als partner van onder andere Stichting Paswerk, Stichting Werkvloer en Ons Tweede Thuis personen met afstand tot de arbeidsmarkt graag een plek binnen onze organisatie.

CTS GROUP Talententeam

Sinds 2019 zijn wij niet alleen logistiek partner van Atletiekunie, maar hebben we onze naam ook verbonden aan het talententeam. De insteek van het talententeam sluit mooi aan op onze eigen filosofie en we zijn verheugd dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de atletiek in Nederland en van deze talenten in het bijzonder.

Tijdens de NK Indoor Atletiek 2020 werd de nieuwe samenstelling van het CTS GROUP Talententeam gepresenteerd. Bekijk de video hier!

Bekijk de video

Duurzame toekomst

Bij CTS GROUP vinden we het belangrijk dat onze medewerkers gezond zijn en met plezier naar het werk gaan. Door ons te richten op de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en bij te dragen aan de ontwikkeling, werk-privé balans en de mentale en fysieke gezondheid van onze medewerkers willen wij het werkplezier binnen onze organisatie optimaliseren en een fijn werkklimaat faciliteren.

Als logistiek dienstverlener zijn we ons ervan bewust dat onze activiteiten een negatieve impact hebben op het milieu. Maar ook zijn we ervan overtuigd dat we in onze branche een grote positieve bijdrage kunnen leveren aan een duurzame toekomst. Door in alle onderdelen van onze organisatie te focussen op efficiëntie en het minimaliseren van onze footprint willen wij bijdragen aan het tegengaan van de opwarming van de aarde. Meer over onze activiteiten op het gebied van duurzaam transport leest u via onderstaande button.

Duurzaam transport

CTS GROUP Palletvervoer