Speciaal transport

Is uw zending te groot voor ons distributienetwerk of is er een apart voertuig nodig onder TAPA-A condities? Ook dan bent u ook bij CTS GROUP aan het juiste adres!

CTS GROUP Solutions

Speciale zending? Speciale oplossing!

Hoewel we beschikken over verschillende logistieke modules en mogelijkheden, kan het zijn dat u een speciale zending heeft met specifieke eisen. Denk bijvoorbeeld aan beurszendingen, in-huis-leveringen, lengtezendingen of ‘secured’ transport voor waardevolle goederen. Geef het aan; bij CTS GROUP Solutions is niets onmogelijk!

Iedere Solutions-zending kan bij ons rekenen op een maatwerkoplossing, die wij samen met u maken. Zo helpen wij u bij al uw logistieke vraagstukken.

_1_14538924574530-6DE     _1_145389245745341-36F0

CTS GROUP Secured

Secured Supply Chain Distributie

Als de distributie van hoogwaardige goederen extra veiligheidsvoorzieningen vereist, werkt CTS GROUP met de zogenaamde “Secured Supply Chain Distributie”.

CTS GROUP beschikt over de hoogste veiligheidsnormering onder TAPA–A condities. Zo kunnen wij garant staan voor optimale veiligheid binnen onze overslag en transport.Het hele transporttraject wordt met behulp van een uniek systeem, dat individuele pallets op basis van GPRS traceert, gevolgd. Iedere collo van uw zending is daarmee voor ons op elk moment en op iedere plaats in Europa zichtbaar!
Als verlader van hoogwaardige goederen is met deze service de mogelijkheid om uw goederen middels netwerkdistributie te verladen tegen een concurrerende prijs. Hierdoor kan de inzet van aparte voertuigen voorkomen worden.

Secured

Heeft u speciaal transport?

Neem voor meer informatie of een prijsopgave contact op met onze Sales afdeling!