CTS GROUP Logistiek

Bij de logistieke tak van CTS GROUP kunt u door onze vooruitstrevende technologieën vertrouwen op de beste logistieke afhandeling van uw goederen. Opslag, orderpicking, value added services, retourlogistiek én aansluitend vervoer; uw logistiek wordt precies geregeld zoals u wilt!

Logistiek-certificaten

 

CTS GROUP is gevestigd in Freight Terminal 207: een full-service logistiek verzamelcentrum onder de rook van Schiphol. Deze locatie beslaat 13.500 m2 aan op- en overslagruimte, is voorzien van 26 laaddocks en biedt plaats aan ruim 10.000 pallets. Het gehele complex voldoet aan het hoogste veiligheidsstandaard en voorziet in de mogelijkheid tot opslag van douanegoederen. Bovendien kunnen we in FT 207 de mogelijkheid bieden om kantoorruimte, flexwerkplekken én spreekkamers te huren. Genoeg ruimte om u van dienst te zijn!

Naast de locatie in Nieuw-Vennep beschikt CTS GROUP over 10.000 m2 extra loodsruimte op Schiphol Logistics Park in Rozenburg. Deze locatie is voorzien van 11 laad-/losdocks en biedt ruimte aan 12.000 pallets. Het distributiecentrum is ontwikkeld met een BREEAM Very Good *** certificering als uitgangspunt.

Bij CTS GROUP bent u aan het goede adres voor:

Wanneer uw zending arriveert lossen wij de goederen, doen wij uitvoerige controles op de aantallen en staat van de goederen en slaan we deze indien gewenst op in ons beveiligde magazijn.

CTS GROUP voorziet in alle mogelijke Value Added Services; packaging, labeling of het monteren van accessoires of onderdelen voor technische artikelen; niets is ons te veel!

Voor uw uitgaande goederenstroom verzorgen wij de orderpicking, het (her)verpakken en verzending van de zending. We houden alle stappen bij, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw zending!

Een opkomende divisie in de logistiek is retourlogistiek. Wij nemen de geretourneerde artikelen in ontvangst en zorgen dat deze binnen een mum van tijd weer verkoopklaar zijn!

Wilt u meer weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op.

Meer informatie aanvragen Offerte aanvragen