Onze logistiek

Het kiezen voor een logistieke partner is een gedegen traject en het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de uiteindelijke keuze. Onze logistieke afdeling kan u voorzien in een kwalitatieve en efficiënte logistieke afhandeling van uw goederen; van opslag en voorraadbeheer tot en met retourlogistiek en aansluitend vervoer. Daarnaast kunt u alle logistieke zaken zelf inzien via uw persoonlijke klantenwebsite. Heeft u luchtvracht- of douanezendingen die op een speciale manier afgehandeld of opgeslagen dienen te worden? Ook dat is voor ons geen enkel probleem.

Meer informatie aanvragen

 

Certificaten

Extra services
Retourlogistiek Snelle verwerking van retourzendingen
Persoonlijke klantenwebsite Regel al uw zaken zelf online
Douanezaken Voor import- of exportzendingen
Track & Trace Volg uw zending op de voet
Waarom?

Daarom!

  • Altijd inzicht via online portal
  • Betrokken customer service team
  • Geavanceerd WMS-systeem
  • AEO-gecertificeerd douane-entrepot
  • Mogelijkheid tot beveiligde opslag
  • TAPA-A certificaat

Heeft u advies nodig, wilt u extra informatie over onze mogelijkheden of kunnen we u op een andere manier verder helpen? Uw persoonlijke accountteam staat altijd voor uw klaar en weet precies hoe we u het best van dienst kunnen zijn. En natuurlijk nemen we ook contact met u op als dat nodig is. Benieuwd naar onze teams? Klik op onderstaande button.

Het team

Onze locaties

CTS GROUP is gevestigd in Freight Terminal 207, een full-service logistiek verzamelcentrum onder de rook van Schiphol. Met 13.500 m2 aan op- en overslagruimte, 26 laaddocks en plaats voor ruim 10.000 pallets hebben we genoeg ruimte om u van dienst te zijn. Bovendien is het pand voorzien van een rollerbed laaddock, zodat wij ook uw luchtvrachtzendingen efficiënt af kunnen handelen. Het gehele complex voldoet aan het hoogste veiligheidsstandaard en biedt de mogelijkheid tot opslag van douanegoederen.

Naast onze locatie in Nieuw-Vennep beschikken we over 10.000 m2 aan extra loodsruimte op Schiphol Logistics Park in Rozenburg (NH). Dit warehouse biedt ruimte aan 12.000 pallets. Het pand is ontwikkeld met een BREEAM Very Good *** certificering als uitgangspunt. Met de strategische ligging vlakbij de luchthaven Schiphol en directe uitvalswegen naar de rest van Nederland zijn onze locaties een uitstekende uitvalsbasis voor uw logistiek.

Offerte aanvragen

CTS GROUP European Distribution

Artikelen

‘Wat ik altijd heb willen worden’​ bij RTL4. nl
‘Wat ik altijd heb willen worden’​ bij RTL4.
CTS GROUP huurt 2e loodsruimte in Rozenburg
CTS GROUP huurt 2e loodsruimte in Rozenburg
No Limits in vooruitstrevendheid
No Limits in vooruitstrevendheid
CTS GROUP Nieuwsbrief november
CTS GROUP Nieuwsbrief november
The Guts Award 2017
The Guts Award 2017
Actiebestemming: Italië it
Actiebestemming: Italië