Onze logistiek

Het kiezen voor een logistieke partner is een gedegen traject en het is belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de uiteindelijke keuze. Onze logistieke afdeling kan u voorzien in een kwalitatieve en efficiënte logistieke afhandeling van uw goederen; van opslag en voorraadbeheer tot en met value added services, retourlogistiek en aansluitend vervoer. Hierbij kunnen wij in combinatie met b2b-logistiek ook de afhandeling van uw b2c-orders verzorgen. Zo regelt u eenvoudig al uw logistieke zaken onder één dak. Bovendien heeft u optimale inzichtelijkheid via uw logistieke portal, waarmee u 24/7 de realtime status van uw voorraad, orders en aanvullende logistieke zaken in kunt zien. 

Meer informatie aanvragen

Extra services
Retourlogistiek Snelle verwerking van retourzendingen
E-commerce logistiek Afhandeling van webshopbestellingen
Value Added Logistics De extra’s maken het verschil
Persoonlijke klantenwebsite Regel al uw zaken zelf online
Douanezaken Voor import- of exportzendingen
Waarom?

Daarom!

  • Optimale informatie via online portal
  • Betrokken customer service team
  • Combinatie van B2B en B2C
  • AEO-gecertificeerd douane-entrepot
  • Mogelijkheid tot beveiligde opslag
  • TAPA-A certificaat

Heeft u advies nodig, wilt u extra informatie over onze mogelijkheden of kunnen we u op een andere manier verder helpen? Uw persoonlijke accountteam staat altijd voor uw klaar en weet precies hoe we u het best van dienst kunnen zijn. En natuurlijk nemen we ook contact met u op als dat nodig is. Benieuwd naar ons team? Klik op onderstaande button.

Het team

Onze warehouses

CTS GROUP is gevestigd in Freight Terminal 207, een full-service logistiek verzamelcentrum onder de rook van Schiphol. Met 13.500 m2 aan op- en overslagruimte, 26 laaddocks en plaats voor ruim 10.000 pallets hebben we genoeg ruimte om u van dienst te zijn. Bovendien is het pand voorzien van een rollerbed laaddock voor de afhandeling van luchtvrachtzendingen, een douane-entrepot en een extra beveiligd warehouse. 

Naast onze locatie in Nieuw-Vennep beschikken wij over een Logistics Center op Schiphol Logistics Park in Rozenburg (NH). Dit moderne warehouse beslaat 10.000 m2, biedt ruimte aan 12.000 pallets en beschikt over 12 laaddocks. Het pand is ontwikkeld met een BREEAM Very Good *** certificering als uitgangspunt. Met de strategische ligging vlakbij de luchthaven Schiphol en directe uitvalswegen naar de rest van Nederland zijn onze locaties een uitstekende uitvalsbasis voor uw logistiek.

Offerte aanvragen

Logistics Center CTS GROUP

Artikelen

‘Wat ik altijd heb willen worden’​ bij RTL4. nl
‘Wat ik altijd heb willen worden’​ bij RTL4.
CTS GROUP huurt 2e loodsruimte in Rozenburg
CTS GROUP huurt 2e loodsruimte in Rozenburg
No Limits in vooruitstrevendheid
No Limits in vooruitstrevendheid
CTS GROUP Nieuwsbrief november
CTS GROUP Nieuwsbrief november
The Guts Award 2017
The Guts Award 2017
Actiebestemming: Italië it
Actiebestemming: Italië