Onze services

Voor de distributie naar heel Frankrijk bieden wij dagelijkse vertrekken in drie verschillende looptijden. De looptijd voor deze bestemming varieert van 1 tot 4 werkdagen, afhankelijk van de zone van het losadres en het servicelevel dat u kiest. Daarnaast kunnen wij in heel Frankrijk voorzien in diverse maatwerkoplossingen en bieden wij een service voor ADR-zendingen, goederen onder douanestatus, tijdsleveringen en importzendingen.

Voor de uitvoering van palletvervoer naar Frankrijk maken wij gebruik van ons eigen wagenpark, variërend van bussen tot trailers, en werken wij samen met meerdere netwerkpartners. Zo kunt u vertrouwen op een passende en betrouwbare service voor iedere zending.

In Frankrijk geldt voor vrachtwagens met een toegestaan totaalgewicht van meer dan 7,5 ton een rijverbod van zaterdag 22.00 uur tot zondag 22.00 uur. Dit rijverbod geldt ook op feestdagen; van de dag voorafgaand aan een feestdag 22.00 uur tot en met de feestdag 22.00 uur.

Bent u benieuwd naar onze service voor de overige landen in Europa? Via onderstaande button vindt u een overzicht van al onze bestemmingen.

Alle bestemmingen

Feestdagen

Let op met het boeken van zendingen rondom de volgende vakanties en bijzondere dagen:

Distribloks

Bij CTS GROUP bouwt u een zending op via ons Distribloks-concept. U kiest zelf het gewenste servicelevel, de looptijd en de aanvullende diensten. De zending verzekeren of douanedocumenten op laten maken? Ook dat is mogelijk. Dankzij Distribloks bent u flexibel en heeft u zelf de controle over de kosten!


Onze servicelevels

De basis van uw zending is het servicelevel. Hierbij kunt u kiezen uit Economy, Road Express en Priority. Het verschil tussen deze levels zit met name in de looptijd, maar ook verschillen ze in de mogelijkheid tot real-time zendinginformatie en de hoogte van percentage levergarantie. Is het belangrijk dat uw zending snel en op een vaste dag geleverd wordt? Dan kunt u het best voor Priority kiezen. Maakt dit niet zo veel uit en wilt u vooral een scherp tarief? Dan is onze Economy service de juiste keuze.

Economy
Betrouwbaar en voordelig
Servicelevel
Levering

72 - 96 uur

Betrouwbaarheid

95%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 17.00u

Road Express
De gulden middenweg
Servicelevel
Levering

48 - 72 uur

Betrouwbaarheid

98%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 12.00u

Priority
Snel en accuraat
Servicelevel
Levering

24 - 48 uur

Betrouwbaarheid

99%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 10.00u