Onze service

Voor distributie binnen Nederland bieden we bij CTS GROUP een overnight service, mits de zending voor 17.00u wordt aangemeld. De zending wordt dan de volgende dag afgehaald en diezelfde dag nog geleverd. Daarnaast verzorgen wij Airfreight Distributie. Dit is een snellere distributieservice, speciaal voor luchtvrachtzendingen van en naar Schiphol. Als Erkend luchtvrachtagent kunnen wij uw luchtvrachtzending veilig vervoeren. Bovendien kunnen we ook de afhandeling van uw zending, zoals het aanleveren, uitslaan en screenen van luchtvrachtzendingen, voor u uit handen nemen.

Naast onze distributieservices kunnen we in de Benelux van diverse maatwerkoplossingen voorzien bieden we mogelijkheden voor ADR-zendingen, goederen onder douanestatus en tijdspecifieke leveringen.

Voor de uitvoering van palletvervoer binnen Nederland maken wij gebruik van ons eigen wagenpark, variërend van bussen tot trailers. Daarnaast werken we als initiatiefnemer van Netwerk Benelux samen met diverse lokale netwerkpartners. Zo kunt u vertrouwen op een passende en betrouwbare service voor iedere zending.

Bent u benieuwd naar onze service voor de overige landen in Europa? Via onderstaande button vindt u een overzicht van al onze bestemmingen.

Alle bestemmingen

 

Feestdagen

Let op met het boeken van zendingen rondom de volgende vakanties en bijzondere dagen:

Distribloks

Bij CTS GROUP bouwt u een zending op via ons Distribloks-concept. U kiest zelf het gewenste servicelevel, de looptijd en de aanvullende diensten. De zending verzekeren of douanedocumenten op laten maken? Ook dat is mogelijk. Dankzij Distribloks bent u flexibel en heeft u zelf de controle over de kosten!


Onze servicelevels

De basis van uw zending is het servicelevel. Hierbij kunt u kiezen uit Economy, Road Express en Priority. Het verschil tussen deze levels zit met name in de looptijd, maar ook verschillen ze in de mogelijkheid tot real-time zendinginformatie en de hoogte van percentage levergarantie. Is het belangrijk dat uw zending snel en op een vaste dag geleverd wordt? Dan kunt u het best voor Priority kiezen. Maakt dit niet zo veel uit en wilt u vooral een scherp tarief? Dan is onze Economy service de juiste keuze.

Economy
Betrouwbaar en voordelig
Servicelevel
Levering

72 - 96 uur

Betrouwbaarheid

95%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 17.00u

Road Express
De gulden middenweg
Servicelevel
Levering

48 - 72 uur

Betrouwbaarheid

98%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 12.00u

Priority
Snel en accuraat
Servicelevel
Levering

24 - 48 uur

Betrouwbaarheid

99%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 10.00u

Offerte aanvragen Contact