Luchtvrachtdistributie

Luchtvrachtdistributie: een speciale discipline in de logistiek die veel specifieke kennis vereist en waar strenge eisen en (veiligheids-) wensen mee gepaard gaan. Ook dit is geen probleem voor CTS GROUP!

Airfreight Distributie_FCZ8234 werkbestanden Corine Zijerveld Fotografie(c)2016-037

Airfreight distributie van CTS GROUP is een dagelijkse service voor de export afhalen en import lossen van luchtvrachtzendingen. Door de mogelijkheid tot het laat aanmelden en afhalen van zendingen en snelle doorlooptijden waarborgt deze service optimale kwaliteit, zekerheid en ultieme flexibiliteit .

Veilig vervoer

CTS GROUP is Erkend Luchtvrachtagent. Dit betekent dat wij zendingen van een Bekende Afzender, Erkend Agent en Vaste Afzender veilig kunnen vervoeren en desgewenst kunnen aanleveren. Met behulp van diverse trainingen en opleidingen zorgen wij ervoor dat het kennisniveau van onze medewerkers continu optimaal en actueel is op het gebied van TAPA-A, ADR, luchtvrachtveiligheid en –afhandeling. Zo kunnen wij de constante kwaliteit waarborgen die u van ons gewend bent.

Customer Service

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn staat onze customer service 24 uur per dag, zeven dagen per week klaar voor al uw vragen en aanmeldingen. Zo zijn we steeds op de hoogte van de eisen en wensen rondom uw zending!

Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met onze sales afdeling!


 

Bekijk of download hier de folder:

CTS GROUP BLX product

Airfreight afhandeling

CTS GROUP kan op ieder moment uw importlading uitslaan of uw exportlading verzorgen.

Box rondes, palletiseren/insealen van uw inkomende lading, splitsen van uw consolidatie en wegen/meten zijn slechts enkele van de beschikbare diensten. Tijdelijke (douane) opslag is ook mogelijk.

Speciale leveringen

Onze slogan luidt niet voor niets ‘No Limits!’. CTS GROUP biedt u onbegrensde mogelijkheden op het gebied van distributie.

Bevat uw zendingen ADR-goederen of heeft u behoeft aan een Tweeman levering? Bij ons kan het!

Airfreight Service

Voor snelle en tijdkritische zendingen bieden wij u met de Airfreight Service is een dagelijkse service voor export luchtvracht afhalen en import lossen.

Deze service waarborgt een optimale kwaliteit, flexibiliteit en zekerheid met late aanmeld- en afhaaltijdstippen en snelle doorlooptijden. Perfect voor luchtvracht!

Security Screening

CTS GROUP is erkend Luchtvracht Agent en kan zendingen bij een Bekende Afzender afhalen, veilig vervoeren en desgewenst aanleveren.

Kiest u niet voor veilig vervoer? Dan kunnen wij ook een Security Screening verzorgen.

Wilt u een zending boeken?

U kunt uw zendingen aanmelden of volgen via “Mijn CTS GROUP” Hiervoor heeft u een log in code nodig, op te vragen bij marketing@ctsgroup.nl ovv login code aanvraag