Onze service

Voor heel Tsjechië bieden wij distributie met vertrekken op iedere dinsdag en vrijdag in een standaard Economy service looptijd van 3 à 4 dagen. Daarnaast kunnen we voorzien in diverse maatwerkoplossingen en bieden we een service voor ADR-zendingen, goederen onder douanestatus, tijdspecifieke leveringen en kortere looptijden op aanvraag.

Voor de uitvoering van onze services naar Tsjechië zetten we onze eigen wagens in uit ons gevarieerde wagenpark: van bussen tot trailers en meer. Ook maken we gebruik van lokale netwerkpartners voor onze zendingen van en naar Tsjechië.

 

Wilt u zendingen aanvragen voor andere landen? Dan vindt u hier een overzicht van al onze bestemmingen.

Alle bestemmingen

 

Feestdagen

Let op met het boeken van zendingen rondom de volgende vakanties en bijzondere dagen.

Distribloks

Bij CTS GROUP bouwt u een zending op via ons Distribloks-concept. U kiest zelf het gewenste servicelevel, de looptijd en de aanvullende diensten. De zending verzekeren of CO2-uitstoot compenseren? Ook dat is mogelijk. Dankzij Distribloks bent u flexibel en heeft u zelf de controle over de kosten!


Onze servicelevels

De basis van uw zending is het servicelevel. Hierbij kunt u kiezen uit Economy, Road Express en Priority. Het verschil tussen deze levels zit met name in de looptijd, maar ook verschillen ze in de mogelijkheid tot real-time zendinginformatie en de hoogte van percentage levergarantie. Is het belangrijk dat uw zending snel en op een vaste dag geleverd wordt? Dan kunt u het best voor Priority kiezen. Maakt dit niet zo veel uit en wilt u vooral een scherp tarief? Dan is onze Economy service de juiste keuze.

Economy
Betrouwbaar en voordelig
Servicelevel
Levering

72 - 96 uur

Betrouwbaarheid

95%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 17.00u

Road Express
De gulden middenweg
Servicelevel
Levering

48 - 72 uur

Betrouwbaarheid

98%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 12.00u

Priority
Snel en accuraat
Servicelevel
Levering

24 - 48 uur

Betrouwbaarheid

99%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 10.00u