Onze services

Het Verenigd Koninkrijk is ingedeeld in meerdere zones. Naar verschillende zones bieden wij dagelijkse vertrekken, waaronder Londen, Birmingham en Nottingham. De gemiddelde looptijd is 3 à 4 werkdagen, afhankelijk van de zone en het servicelevel dat u kiest. Daarnaast kunnen we voorzien in diverse maatwerkoplossingen en bieden we een service voor ADR-zendingen, goederen onder douanestatus en tijdspecifieke leveringen. In het geval van ADR-zendingen is het mogelijk dat u een IMO-document nodig heeft.

Voor de uitvoering van onze services naar het Verenigd Koninkrijk zetten we onze eigen wagens in uit ons gevarieerde wagenpark: van bussen tot trailers en meer. Ook maken we gebruik van lokale netwerkpartners voor onze zendingen van en naar het Verenigd Koninkrijk.

Let op: Op 31 januari 2020 heeft het Verenigd Koninkrijk de EU verlaten. Dit heeft grote gevolgen voor het zakendoen met het VK. Het is daarom belangrijk nu al de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen. Wat u kunt doen om problemen te voorkomen leest u in onze blog: palletvervoer na de brexit.

 

Wilt u zendingen aanvragen voor andere landen? Dan vindt u hier een overzicht van al onze bestemmingen.

Alle bestemmingen

 

Feestdagen

Let op met het boeken van zendingen rondom de volgende vakanties en bijzondere dagen.

Distribloks

Bij CTS GROUP bouwt u een zending op via ons Distribloks-concept. U kiest zelf het gewenste servicelevel, de looptijd en de aanvullende diensten. De zending verzekeren of CO2-uitstoot compenseren? Ook dat is mogelijk. Dankzij Distribloks bent u flexibel en heeft u zelf de controle over de kosten!


Onze servicelevels

De basis van uw zending is het servicelevel. Hierbij kunt u kiezen uit Economy, Road Express en Priority. Het verschil tussen deze levels zit met name in de looptijd, maar ook verschillen ze in de mogelijkheid tot real-time zendinginformatie en de hoogte van percentage levergarantie. Is het belangrijk dat uw zending snel en op een vaste dag geleverd wordt? Dan kunt u het best voor Priority kiezen. Maakt dit niet zo veel uit en wilt u vooral een scherp tarief? Dan is onze Economy service de juiste keuze.

Economy
Betrouwbaar en voordelig
Servicelevel
Levering

72 - 96 uur

Betrouwbaarheid

95%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 17.00u

Road Express
De gulden middenweg
Servicelevel
Levering

48 - 72 uur

Betrouwbaarheid

98%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 12.00u

Priority
Snel en accuraat
Servicelevel
Levering

24 - 48 uur

Betrouwbaarheid

99%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 10.00u