Onze services

Voor distributie naar België bieden wij een standaard service met een looptijd van 1 à 2 dagen, afhankelijk van de postcode van uw bestemming. Daarnaast kunnen  we in de hele Benelux van diverse maatwerkoplossingen voorzien en bieden we verschillende mogelijkheden voor ADR-zendingen, goederen onder douanestatus en tijdspecifieke leveringen.

Voor de uitvoering van onze services van en naar België maken wij gebruik van ons eigen wagenpark, variërend van bussen tot trailers. Daarnaast werken we als initiatiefnemer van Netwerk Benelux samen met diverse lokale netwerkpartners. Zo kunnen we u voor iedere zending van een passende service voorzien. Bovendien beschikken wij over een vestiging in België, dat fungeert als lokaal customer service steunpunt. Met dit kantoor beschikken we over optimale kennis van de lokale omstandigheden en kunt u vertrouwen op een efficiënte inrichting van uw palletvervoer.

Bent u benieuwd naar onze service voor de overige landen in Europa? Via onderstaande button vindt u een overzicht van al onze bestemmingen.

Alle bestemmingen

Feestdagen

Let op met het boeken van palletvervoer rondom de volgende vakanties en bijzondere dagen:

Distribloks

Bij CTS GROUP bouwt u een zending op via ons Distribloks-concept. U kiest zelf het gewenste servicelevel, de looptijd en de aanvullende diensten. De zending verzekeren of douanedocumenten op laten maken? Ook dat is mogelijk. Dankzij Distribloks bent u flexibel en heeft u zelf de controle over de kosten!


Onze servicelevels

De basis van uw zending is het servicelevel. Hierbij kunt u kiezen uit Economy, Road Express en Priority. Het verschil tussen deze levels zit met name in de looptijd, maar ook verschillen ze in de mogelijkheid tot real-time zendinginformatie en de hoogte van percentage levergarantie. Is het belangrijk dat uw zending snel en op een vaste dag geleverd wordt? Dan kunt u het best voor Priority kiezen. Maakt dit niet zo veel uit en wilt u vooral een scherp tarief? Dan is onze Economy service de juiste keuze.

Economy
Betrouwbaar en voordelig
Servicelevel
Levering

72 - 96 uur

Betrouwbaarheid

95%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 17.00u

Road Express
De gulden middenweg
Servicelevel
Levering

48 - 72 uur

Betrouwbaarheid

98%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 12.00u

Priority
Snel en accuraat
Servicelevel
Levering

24 - 48 uur

Betrouwbaarheid

99%

Track & Trace
Tijdvenster
Afleverbevestiging

Volgende werkdag < 10.00u

Offerte aanvragen Contact