Mijn CTS GROUP

Via uw persoonlijke klantenwebsite heeft u toegang tot allerlei praktische informatie met betrekking tot uw zendingen. Zo kunt u de zendinginformatie inzien, POD’s downloaden en facturen en offertes bekijken. Een nieuwe zending boeken? Dat doet u eenvoudig via de order-entry module. Bovendien kunt u direct de vrachtlabels printen en documenten uploaden. Zijn er nog onduidelijkheden? Dan vindt u het antwoord snel in de FAQ’s.

Logistiek portal

Naast ‘Mijn CTS GROUP’ hebben wij voor onze logistieke klanten een apart logistiek portal, waar u altijd en overal inzicht heeft in de voorraad en status van uw bestellingen. Outbound orders aanmaken? Ook dat is zeer eenvoudig. Bovendien krijgt u via deze portal automatisch een melding wanneer de grens van de veiligheidsvoorraad nadert en kunnen wij ons systeem aan uw webshop koppelen. Zo bent u altijd op de hoogte van de status van uw voorraad en hoeft u nooit ‘nee’ te verkopen aan uw klant.

CTS GROUP Rewards

Bij CTS GROUP hechten we veel waarde aan lange, loyale samenwerkingen. Daarom bieden we u graag iets extra’s. Met CTS GROUP Rewards spaart u met het boeken van zendingen automatisch én gratis Rewardspunten. Deze punten kunt u vervolgens voor allerlei doeleinden verzilveren, zoals personeelsuitjes, het steunen van diverse goede doelen, de aanschaf van producten uit onze webshop en gratis zendingen. Bovendien is CTS GROUP Rewards gekoppeld aan bol.com, waar u met uw punten met korting producten aan kunt schaffen.

Heeft u regelmatig palletvervoer naar diverse zakelijke adressen binnen Europa en zoekt u hiervoor een betrouwbare partner? Neem contact met ons op!

Neem contact op
Meer weten over:
Track & trace Volg uw zending op de voet
ADR-transport Vervoer van gevaarlijke stoffen
Douanezaken Voor import- of exportzendingen
Aanvullende transportverzekering Voor uw waardevolle zendingen
Pakketdistributie Verstuur naast uw pallets ook parcels

Nieuws

Herstart CTS GROUP F1-loterij
Herstart CTS GROUP F1-loterij
Brexit-update: aanpassing Border Operating Model gb
Brexit-update: aanpassing Border Operating Model
Medewerker uitgelicht: Govert
Medewerker uitgelicht: Govert
Incoterms bij niet-EU-zendingen
Incoterms bij niet-EU-zendingen
Klantcase: Duurzaam en slim ondernemen in coronatijd
Klantcase: Duurzaam en slim ondernemen in coronatijd
Update Anouk Vetter: een nieuw jaar, een andere start
Update Anouk Vetter: een nieuw jaar, een andere start