Als betrouwbaarheid een must is.

“ik zou mijn traplift niet meer willen missen.”

Voor de gebruikers van Handicare Trapliften is de traplift veel meer dan een vervoermiddel. Het zorgt voor onafhankelijkheid, de vrijheid om te doen en laten wat ze willen en te blijven wonen in het eigen huis.

Handicare is sinds 1886 fabrikant van (trap)liften. Inmiddels heeft de organisatie wereldwijd al meer dan 650.000 trapliften geïnstalleerd. Vanuit fabrieken in Nederland en de UK worden dagelijks vele hoogwaardige trapliften voor elk denkbare trap geleverd. Hierbij staat altijd de wens van de klant centraal.

De keuze voor een traplift wordt vaak uitgesteld. Wanneer dit besluit eenmaal genomen is, is het belangrijk dat de lift zo snel mogelijk wordt geplaatst. Dit vraagt om snelheid, flexibiliteit en een betrouwbare levering. CTS GROUP is daarbij als logistieke partner onmisbaar.

Een gebruiker kan altijd op de service en liften van Handicare vertrouwen. Als enige trapliftenfabrikant is de organisatie in het bezit van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen. Daarnaast is het bedrijf ISO 14001 en 9001 gecertificeerd.

Voor meer informatie over Handicare of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u terecht op de website: handicare-trapliften.nl.