Veelbelovende jonge sporters ondersteunen in hun weg naar de top, dat is het doel van CTS GROUP Young Talents. Ook in de Transport en Logistiek is (talent)ontwikkeling van essentieel belang! Om topkwaliteit te leveren is het belangrijk dat we als organisatie altijd in ontwikkeling te blijven. Ook de opleiding van medewerkers hoort hierbij. Met het CTS GROUP Talent Plan bieden we de nieuwe generatie de kans hun carrière bij ons een kickstart te geven. Kijk op onze website voor de mogelijkheden binnen CTS GROUP.

Deze keer stellen we CTS GROUP Young Talent Mike de Rooij aan je voor!

Hi, ik ben Mike, 16 jaar en doe aan judo. Ik ben blij dat ik in het team CTS GROUP Young Talents zit. Het is een gezellige groep en vind ik het mooi om hier onderdeel van te zijn. Ik ben dan ook erg blij met de ondersteuning die ik op meerdere vlakken ontvang. De financiΓ«le bijdrage geef ik uit aan mijn trainingsstages en andere sportgerelateerde kosten; zoals judopakken en wedstrijden. Bovendien worden er informatieve workshops georganiseerd die me enorm hebben geholpen, zowel op als buiten de tatami. Samen met andere leden van CTS GROUP Young Talents nemen we soms ook een kijkje in β€˜de keuken’ bij andere sporten.

π˜Ώπ™žπ™© π™¨π™šπ™žπ™―π™€π™šπ™£
Mijn seizoen is tot nu toe goed verlopen, ondanks een polsbreuk. Ik heb tijdens mijn herstel in de sportschool getraind en ben nu weer volop bezig met judo, zowel op nationaal als internationaal niveau.

π˜Ώπ™§π™€π™’π™šπ™£ π™’π™–π™œ
Mijn grote droom is deelname aan de Olympische Spelen. Of ik op het podium kom of niet, dat zou mij (nu) niks uitmaken. Het is altijd al een droom geweest om mijn land te vertegenwoordigen op de judomat.

𝘽π™ͺπ™žπ™©π™šπ™£ π™™π™š 𝙨π™₯𝙀𝙧𝙩 𝙀𝙒
Sport en school vullen praktisch mijn hele week, maar wanneer ik niet aan het sporten ben, vind ik het heerlijk om achter de pc te gamen, spelletjes te doen met mijn familie, of gewoon lekker te relaxen met vrienden, vooral als het mooie weer in Nederland mij uitnodigt om buiten te zijn.

π™†π™€π™§π™©π™š π™©π™šπ™§π™’π™žπ™Ÿπ™£
In 2024 hoop ik mezelf goed voor te bereiden op het daaropvolgende jaar, 2025. Mijn doel is om in dat jaar, het laatste jaar van mijn leeftijdscategorie, een plek te veroveren op het Nederlandse Kampioenschap en wellicht zelfs een Europacup mee te pakken. Het is van belang om de meetmomenten in 2024 optimaal te benutten en goed te presteren. Daarom werk ik hard om mijn vaardigheden te verbeteren en mijn prestaties te optimaliseren, met het oog op mijn ultieme doel.