Actuele vacatures 7
ICT Werkplekbeheerder

Als werkplekbeheerder maak je deel uit van ons IT-team. Voor dit team pak jij een scala aan werkzaamheden op, dus jij bent een echte duizendpoot in de IT.

Assistent Planner Distributie

Als administratief medewerker ondersteun jij de afdeling planning Benelux en ben je er medeverantwoordelijk voor dat de zendingen die via onze loods gaan goed verlopen.

Vacature: Inside Sales Representative

Het binnendienst salesteam initieert het commerciële contact tussen potentiële klanten en CTS GROUP/Fulfilment Solutions. Je helpt bestaande business te zich te ontwikkelen, het opbouwen van een goede relatie met de klant en bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de commerciële doelstellingen die gesteld zijn.

Account support medewerker

Als customer support medewerker bij CTS GROUP ben jij het directe aanspreekpunt voor jouw klant én bewaak je de kwaliteit van onze dienstverlening. Je zorgt ervoor dat de klanten tevreden zijn en mocht er onverhoopt iets misgaan zet je alles op alles om dit op te lossen.

Administratief medewerker

Als administratief medewerker ondersteun je ons douaneteam met administratieve werkzaamheden. Daarnaast heb je veel telefonisch en mailcontact met klanten (van klanten) en onze Europese partners over de status van zendingen en beantwoord je vragen over de douaneafhandeling.

Talent Plan – Office

Het CTS GROUP Talent Plan Office is een programma voor iedereen die minstens een vmbo-diploma op zak heeft. In een periode van twee jaar werk je op verschillende afdelingen op het kantoor. Zo kom je erachter wat jij leuk vindt en waar jouw kwaliteiten liggen.

Open sollicitatie

Heeft de transport- en logistieke branche jouw interesse? En wil jij wel bij CTS GROUP werken, maar zit de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen?

Via de CTS GROUP Academy zorgen we ervoor dat jij jezelf kunt blijven ontplooien!

Bekijk de mogelijkheden

Nieuwsgierig naar een eerste werkdag?

Bekijk Jobs kennismaking met ons bedrijf hier!

Bekijk de video