Actuele vacatures 8
Loodsmedewerker

In de loods van FT 207 worden alle goederen geladen, gelost en opgeslagen. Als loodsmedewerker heb je hier, samen met jouw teamleden, een belangrijke functie.

Orderpicker FS

Bij FS beschikken we over een automatisch orderpicksysteem en verpakkingsmachines. Toch hebben we jou ook nodig! Je zult als orderpicker voornamelijk de producten scannen, verpakken en gereedmaken voor verzending.

Reachtruck driver

Met de reachtruck vervoer je goederen door ons magazijn op een veilige manier. Daarnaast pak je ook andere magazijnwerkzaamheden op wanneer dat nodig is.

Magazijnmedewerker Schiphol

Als allround magazijnmedewerker in ons Logistics Center is jouw takenpakket heel divers; van het controleren van orders, lossen van containers en toepassen van Value Added Services. Heb je een hef- of reachtruck certificaat? Dan kun je ook daar mee aan de slag!

Magazijnmedewerker Nieuw-Vennep

Als magazijnmedewerker heb je hier, samen met jouw teamleden, een spilfunctie. Je controleert of de aantallen en verpakking van alle inkomende en uitgaande goederen is zoals het zijn moet en zorgt ervoor dat zendingen op de juiste plek komen te staan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het toepassen van diverse Value Added Servies.

Bijbaan Loods

Heb jij naast school of je opleiding nog een paar uren over in de avond? Solliciteer dan voor een bijbaan als loodsmedewerker in ons logistieke verzamelcentrum!

BBL-traject: logistiek medewerker/teamleider/supervisor

In het BBL-traject Logistiek werk je vier dagen in onze loods en ga je een dag naar school.

Open sollicitatie

Heeft de transport- en logistieke branche jouw interesse? En wil jij wel bij CTS GROUP werken, maar zit de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen?

Via de CTS GROUP Academy zorgen we ervoor dat jij jezelf kunt blijven ontplooien!

Bekijk de mogelijkheden

Nieuwsgierig naar een eerste werkdag?

Bekijk Jobs kennismaking met ons bedrijf hier!

Bekijk de video