CTS GROUP
Whitepaper

Bent u op zoek naar meer informatie over complexe onderwerpen met betrekking tot wegtransport en logistiek? Op deze pagina vindt u een overzicht van al onze beschikbare whitepapers. Heeft u verder nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We helpen u graag verder. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het nieuws rondom CTS GROUP? Schrijf u dan in voor de Newsflash!

Inschrijven Newsflash

Gevaarlijke goederen

Whitepaper: wegtransport van gevaarlijke stoffen

Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen gelden specifieke regels en procedures. Dit vraagt om extra aandacht van u als verzender van de goederen. In deze whitepaper voorzien we u van extra achtergrondinformatie met betrekking tot ADR-transport en leest u waar u als verzender van gevaarlijke stoffen op moet letten.

Downloaden

Brexit is happening

Whitepaper: een no-deal Brexit en palletvervoer

De Brexit is een feit, maar een deal over de voorwaarden van het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie is nog niet in zicht. De kans bestaat dat vanaf 1 januari 2021 het no-deal scenario van kracht wordt. Meer over het effect van dit scenario op uw palletvervoer van en naar het VK leest u in deze whitepaper. 

Downloaden

CTS GROUP European Distribution

Whitepaper: zendingen buiten de EU en douanezaken

Wanneer u goederen naar een land buiten de EU verstuurt wordt het een douanezending, wat inhoudt dat u douaneaangifte moet doen, er invoerrechten over de producten betaald moeten worden en dat u douanedocumenten bij de zending moet voegen.

Downloaden