De Vespo hal: een Venneps icoon met een rumoerige geschiedenis. De sporthal zou bijna gesloopt worden, maar daar staken de Dorpsraad en OVHZ een stokje voor. En waar de inwoners van Nieuw-Vennep zo’n 50 jaar geleden langs de deuren gingen om geld in te zamelen voor de realisatie van de sporthal, was men nu op zoek naar investeerders om de hal te kunnen behouden. CTS GROUP vond dit een mooi initiatief en werd hoofdsupporter.

Ondersteunen van een sterk lokaal ondernemers- en sportklimaat en het bijdragen aan een fijne leefomgeving voor de medewerkers zijn voor CTS GROUP de redenen om maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen al sinds de oprichting in 1995 een plaats te geven in de bedrijfsvoering. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een gevestigde logistiek dienstverlener met zo’n 200 medewerkers en kunnen we echt wat bijdragen aan de omgeving. Dat doen we dan ook graag.

Beweging en ontwikkeling zitten bij ons in het DNA. Het zijn dan ook aspecten die we ook graag in de omgeving stimuleren. Veel lokale sportclubs en sportevenementen kunnen al rekenen op onze steun en ook de Vespo hal kan zich hier nu bij aansluiten. Over de renovatie en exploitatie van de sporthal is goed nagedacht. Het complex is zeer duurzaam, bijna zelfvoorzienend en waar mogelijk zijn oude onderdelen hergebruikt. Ook is de invulling die aan de sporthal is gegeven helemaal van deze tijd. Met het vernieuwende concept is de Vespo hal klaar voor de toekomst. Ook wij zijn daarvan overtuigd!