Team 2020 - 2021

Het huidige team wordt gevormd door zeven atleten: Cheyenne Stoffer (ritmisch gym), Matthijs van Wijngaarden (windsurfen), Ezra Verboom (atletiek), Noortje Reijnen (synchroonzwemmen), Steffan van Weldam (tennis), Maira Medema (judo) en Yuri Aarnoudse (kanosprint).

Ondersteuning

CTS GROUP Young Talents wordt gevormd door atleten uit Haarlemmermeer die de potentie en de drive hebben om het internationale topsportniveau te bereiken. Elk lid van het team krijgt de beschikking over een persoonlijk budget dat gebruikt kan worden om de ontwikkeling als topsporter te versterken. Daarnaast bieden we aanvullende ondersteuning die de atleet kan helpen de top te bereiken en komen we een paar keer per jaar bij elkaar om ervaringen te delen. Het team staat onder begeleiding van Lisanne de Roever, oud-olympisch hockeykampioen en topsportcoördinator bij Topsport Haarlemmermeer.

 

Focus op talentontwikkeling

Ook in de Transport en logistiek is talentontwikkeling van essentieel belang. Om topkwaliteit te leveren is het belangrijk dat we als organisatie altijd in ontwikkeling te blijven. Ook de opleiding van medewerkers hoort hierbij. Binnen onze organisatie geven we onze medewerkers de mogelijkheid te blijven groeien via onze Academy en met het Talent Plan bieden we de nieuwe generatie de kans hun carrière bij ons een kickstart te geven. Bovendien zijn we nauw verbonden aan de sport. Wij zijn onder andere autosponsor van meerkampster Anouk Vetter, logistiek partner van Atletiekunie, partner van voetbalclubs AZ en PEC Zwolle en ook meerdere lokale sportclubs kunnen rekenen op onze steun. We zien een grote overeenkomst met de mentaliteit binnen onze branche en de sport. No-nonsense, aanpakken en altijd streven naar beter. Graag helpen we niet alleen de nieuwe generatie in ons eigen vakgebied, maar geven we ook jonge topsporters de kans door de stoten naar de top.

Meer weten over de sporters en clubs die wij ondersteunen?
Anouk Vetter Meerkampster
AZ Alkmaar Voetbalclub van Alkmaar
PEC Zwolle Voetbalclub van Zwolle
Atletiekunie De sportkoepel van vele sportverenigingen in Nederland

Meer over onze sponsoring

Nieuwe samenstelling CTS GROUP Young Talents
Nieuwe samenstelling CTS GROUP Young Talents
Update Anouk Vetter: topsport in tijden van corona
Update Anouk Vetter: topsport in tijden van corona
Cheyenne Stoffer Sporttalent 2019
Cheyenne Stoffer Sporttalent 2019
Persbericht: Adamas Inloophuis x CTS GROUP
Persbericht: Adamas Inloophuis x CTS GROUP
Topsport vs Logistiek – videoserie
Topsport vs Logistiek – videoserie
Het CTS GROUP Talententeam 2020 is bekend gemaakt
Het CTS GROUP Talententeam 2020 is bekend gemaakt