NIEUW-VENNEP  – Vandaag wordt de nieuwe air-trampoline bij huttenbouwdorp Jeugdland feestelijk geopend. Op het springkussen is ruimte voor wel 35 kinderen. De trampoline werd mogelijk gemaakt door een schenking van CTS GROUP, de OVHZ en Setro elektrotechniek. Iris de Jager van CTS GROUP heeft de eer om in Jeugdlandse stijl een plankje door te zagen en daarmee het springkussen te openen.

Jeugdland is een grote avonturen huttenbouwdorp voor kinderen. Hoewel er veel activiteiten zijn, misten de kinderen nog een groot springkussen. Jeugdland schakelde het lokale netwerk in om de financiën rond te krijgen en inmiddels is de trampoline een feit. Barbara Muizer, coördinator van Jeugdland Nieuw-Vennep: “We zijn heel blij dat CTS GROUP, de OVHZ en Setro elektrotechniek ons wilden steunen en gulle donaties hebben gedaan om de nieuwe air-trampoline te realiseren. Het springkussen is een mooie aanvulling op wat we hier al hadden. De kinderen kunnen hun geluk niet op.”

Ook CTS GROUP, in de vorm van Iris de Jager, is erg te spreken over het nieuwe springkussen. “Als grote werkgever in Nieuw-Vennep vinden we het belangrijk om ook iets terug te doen voor onze directe omgeving. Beweging en ontwikkeling is belangrijk en we steunen graag organisaties waar dit wordt gefaciliteerd. Jeugdland is biedt kinderen op een toegankelijke wijze de mogelijkheid om te ontspannen en een avontuur te beleven samen met vriendjes en vriendinnetjes. Een mooie manier van vrijetijdsbesteding.”