CTS GROUP draagt diverse clubs en initiatieven die bijdragen aan het stimuleren van beweging en ontwikkeling een warm hart toe. Sinds een jaar zijn wij autosponsor van meerkampster Anouk Vetter. We zien meerdere raakvlakken met deze sport en hebben hier veel enthousiaste reacties op gehad. Sinds dit jaar zijn wij, naast de sponsor van Anouk, ook officieel Logistiek Partner van Atletiekunie. De Atletiekunie is de overkoepelende organisatie van een groot aantal atletiek- en loopverenigingen in Nederland. Deze organisatie zet zich niet alleen in voor topsport, maar richt zich op het mogelijk maken van atletiek voor alle leeftijden en niveaus. Als logistiek partner nemen wij alle transporten voor onder andere de internationale trainingsstages en wedstrijden voor onze rekening. Deze samenwerking is tijdens het NK Atletiek officieel gemaakt.

Het officiële persbericht leest u hieronder.

CTS GROUP officieel Logistiek Partner van de Atletiekunie

Vanaf 2018 is CTS GROUP de officiële logistieke partner van de Atletiekunie. Tijdens de ASICS Nederlandse Kampioenschappen Atletiek in Utrecht hebben CTS GROUP en de Atletiekunie de samenwerking officieel gemaakt. Dit betekent onder andere dat CTS GROUP het transport uitvoert voor alle trainingsstages en internationale toernooien van de Nationale Teams.

Logistieke ondersteuning voor topprestaties

Ad Roskam, technisch directeur van de Atletiekunie, is blij met de samenwerking: “Tijdens stages en toernooien willen we een optimale prestatie-omgeving voor onze topatleten. Daarom nemen we naast materialen als polsstokken en speren ook een arsenaal aan meetapparatuur, video, massagetafels en trainingshulpmiddelen mee. Het is altijd een enorme uitdaging het vervoer te organiseren, bijvoorbeeld polsstokken van meer dan 5 meter lengte zijn nu eenmaal geen standaard vracht. Door de samenwerking met CTS GROUP zijn we verzekerd van een goede logistieke ondersteuning en kunnen we ons optimaal concentreren op het trainingskamp of toernooi.”

Ook CTS GROUP, in de persoon van Kirsten van Ewijk, is enthousiast over de samenwerking. “Voor ons als logistiek dienstverlener is constante beweging, ontwikkeling en het leveren van topkwaliteit essentieel. In onze dagelijkse bedrijfsvoering hebben we hier een continue focus op, maar ook buiten onze organisatie stimuleren we dit graag. Zo steunen we lokale clubs en initiatieven die hieraan bijdragen. Als sponsor van Europees Kampioene Anouk Vetter zijn we in aanraking gekomen met de atletiek. We zijn trots dit nu uit te kunnen breiden met de samenwerking met de Atletiekunie en zo een bedrage kunnen leveren aan atletiek voor iedereen. We kijken uit naar een langdurig partnership.”Foto: Erik van Leeuwen