Bij The Guts Award draait het om LEF. Want lef is nodig voor innovatie en ondernemerschap. Om de bijzondere keuzes die mensen maken en om onderscheidend te durven zijn. Om met je kop boven het maaiveld uit te durven steken om dat te behalen wat je voor ogen hebt: jouw droom realiseren. Dit levert mooie verhalen op. Verhalen die ons handvatten aanreiken welke bijdragen aan het behalen van onze persoonlijke doelen en ontwikkelingen. Ze inspireren, confronteren en motiveren. Dit jaar staat The Guts Award helemaal in het teken van vrouwen. En we zijn trots dat Miriam de Groot, ons commercieel directeur, is genomineerd!

Voor het vierde jaar op rij organiseren initiatiefnemers Businesspark Nieuw-Vennep Zuid en Gemeente Haarlemmermeer The Guts Award. Waar voorheen werd gezocht naar het meest innovatieve bedrijf van regio Haarlemmermeer en Duin- & Bollenstreek, gooit de organisatie het dit jaar over een heel andere boeg: voor The Guts Award 2019 is zij op zoek naar de vrouw met het meeste lef. Thomas Hendriksen, voorzitter VvE Businesspark Nieuw-Vennep Zuid licht dit toe: “Prijzen voor goede ondernemers of organisaties die aantoonbaar innovatief zijn geweest, die zijn er genoeg. Echter laten deze een patroon zien van met name mannelijke deelnemers en winnaars. Dit patroon willen wij heel graag doorbreken. Vandaar dat we ons voor deze editie specifiek richten op vrouwen die in hun professie het toonbeeld zijn van lef. Of dat nu voor hun eigen onderneming is of binnen een organisatie. Deze ‘lefgozerinnen’ krijgen een podium waarop ze hun unieke ervaring kunnen delen en waarmee ze anderen inspireren. Zo willen wij positief bijdragen aan de diversiteit en dynamiek rondom de thema’s lef, innovatie en ondernemerschap binnen de regio Haarlemmermeer en Duin-en Bollenstreek.”

Breng nu uw stem uit op Miriam!

Natuurlijk vinden wij dat Miriam de titel ‘vrouw met de meeste lef van de regio Haarlemmermeer / Duin & Bollenstreek’ verdient, maar om te winnen heeft ze stemmen nodig. Breng daarom nu uw stem uit!

Over Miriam:
Al 24 jaar is Miriam een van de drijvende krachten achter CTS GROUP, dat van een kleine organisatie is uitgegroeid tot een succesvolle logistiek dienstverlener met ruim 250 medewerkers . De Transport en Logistiek is van oorsprong een mannenwereld, maar Miriam heeft bewezen dat het ook anders kan. Ze heeft een actief beleid gevoerd om ook vrouwen een plaats te bieden binnen de organisatie en carrièrekansen te geven. Als commercieel directeur staat ze niet graag op de voorgrond, maar is Miriam wel een onmisbare schakel van de operatie. Zo is ze er medeverantwoordelijk voor dat CTS GROUP risico’s durft te nemen, zichzelf continu blijft vernieuwen en meegroeit met de ontwikkelingen om zich heen. Maar ook op sociaal vlak laat Miriam haar sporen na. Zo is ze initiatiefneemster van de CTS GROUP Academy, waarmee de organisatie zich richt op de ontwikkeling van huidige medewerkers en de nieuwe generatie, draagt zij lokale initiatieven en maatschappelijke doelen een warm hart toe en ziet ze altijd nieuwe kansen.