De logistiek dienstverlener uit Nieuw-Vennep zal minstens twee seizoenen zichtbaar zijn op de shirts van AZ Onder 11 tot en met Jong AZ. De overeenkomst bevat een optie voor een derde seizoen. Met CTS GROUP hebben de Alkmaarders bij de jeugd een opvolger gevonden voor shirtsponsor AFAS Software. AZ is nog op zoek naar een naamgever van het trainingscomplex.

CTS GROUP is al sinds 2018 verbonden aan de Alkmaarders als Official Partner. Die samenwerking wordt met het hoofdsponsorschap van de jeugdopleiding geïntensiveerd. De belangrijkste pijler van het partnership is talentontwikkeling. Het opleidings-DNA van AZ krijgt een prominente rol binnen de bedrijfsvoering van CTS GROUP.

Beentjes: ‘Opleiden en ontwikkelen’
“Als vervoerder is onze organisatie letterlijk en figuurlijk constant in beweging. Wij zijn van mening dat we de enorme groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt alleen kunnen continueren als we trouw blijven aan onze eigen filosofie: het zelf opleiden van jonge talenten middels onze CTS GROUP Academy en hen binnen onze organisatie de ruimte geven om zich verder te ontwikkelen tot een dragende kracht. De succesvolle jeugdopleiding van AZ is daarin voor ons een veelzeggende metafoor. Wij kijken ernaar uit om het partnership met AZ te intensiveren en zijn ervan overtuigd dat zij een belangrijke extra dimensie kunnen geven aan onze eigen academy”, vertelt Algemeen Directeur Edwin Beentjes van CTS GROUP.

Eenhoorn: ‘Delen visie’
“Dit partnership is historisch”, zegt Algemeen Directeur Robert Eenhoorn van AZ. “Het is voor het eerst in de clubgeschiedenis dat onze jeugdopleiding zijn eigen hoofdsponsor heeft. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Helemaal omdat we met CTS GROUP een partner hebben gevonden die onze visie op talentontwikkeling deelt.”

Koster: ‘Mooi voorbeeld’
“Een uitstekende match”, zegt AZ’s Commercieel Directeur Michael Koster. “De afgelopen seizoenen hebben we gemerkt dat CTS GROUP ook de focus heeft op kwaliteit, innovatie en (talent)ontwikkeling. Dat zij nu ook hoofdsponsor worden van de jeugdopleiding, is daar een mooi voorbeeld van. We kijken enorm uit naar een nog intensievere samenwerking.”

Topkwaliteit
CTS GROUP staat al ruim 25 jaar voor topkwaliteit in Europese distributie en innovatieve (e-commerce) logistiek. De organisatie uit Nieuw-Vennep begon als distributiespecialist voor het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Italië en is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende logistiek dienstverlener met een compleet pakket aan services door heel Europa.