Opslag en voorraadbeheer

Wanneer uw zending arriveert lossen wij de goederen, doen wij uitvoerige controles op aantallen en de staat van de goederen, registreren we deze met ons Warehouse Management Systeem en slaan we deze makkelijk en overzichtelijk op.

Opslag
CTS GROUP verzorgt het veilig, correct en volledig op voorraad houden van uw goederen in ons beveiligde magazijn. Met onze kleine, middelgrote en grote opslagmogelijkheden gebruikt u alleen de ruimte die u nodig heeft en betaalt u nooit te veel!

Voorraadbeheer
CTS GROUP biedt u de mogelijkheid om de logistieke afhandeling van uw zendingen in te richten volgens het principe van Dedicated Warehousing, al dan niet in combinatie met turn key kantoorfaciliteiten.

Onze Warehouse Management Software (WMS) dient als basis voor de verwerking van orders. Het WMS is een webapplicatie die u helder inzicht geeft in de orderverwerking en status van uw goederen. Het Transport Management Systeem (TMS) is integraal gekoppeld aan het WMS, zodat uw de orders van de opdracht tot aan de levering op de voet kunt volgen!


Online portal
Wanneer u van de logistieke faciliteiten van CTS GROUP gebruikmaakt, verschijnt er op uw persoonlijke klantenwebsite een logistiek portal. Via deze portal krijgt u direct inzicht in de geplaatste orders en specificaties. Deze gegevens zijn eveneens te downloaden naar Excel. Daarnaast kunt u hier de voorraad altijd makkelijk beheren. Zo heeft u altijd uw voorraad op orde en hoeft u nooit ‘nee’ te verkopen!

Customs
Opslag in ons douane-entrepot, inklaren, fiscale vertegenwoordiging of het opstellen en aanzuiveren van verscheidene douanedocumenten. Alle douanezaken kunnen door ons geregeld worden!

certificaten

Neem voor meer informatie over onze logistieke activiteiten contact met ons op!