De tweede editie van The Guts Award was dit jaar bij CTS GROUP op lokatie en opnieuw een groot succes. Tijdens The Guts Award werd uiteraard de award uitgereikt. Deze prijs bestaat uit een jury prijs en een publieksprijs. Ook de aanwezigen konden dus hun stem via een klein stembiljet uitbrengen. Na de uitreiking was de netwerkborrel waar bedrijven hun netwerk konden onderhouden én eventueel uitbreiden.

Guts Award 2017De ruim 150 aanwezigen zagen Inepro uitgeroepen worden tot winnaar van de juryprijs. Het publiek koos Intertraining als favoriet. Naast de uitreiking van de awards, was spreker Dirk Scheringa aanwezig om te vertellen over de keerzijde van innovatie en mochten de gasten Dirk Scheringa nog enkele vragen stellen. Aansluitend aan het evenement vond er een gezellige en informele borrel met een hapje plaats.

Hieronder een aantal foto’s van The Guts Award bij CTS GROUP. Houd voor alle aankondigingen, updates en ontwikkelingen van CTS GROUP deze site of onze Facebookpagina in de gaten.