Het leuke is dat je nooit weet wat je mee gaat maken, elke dag is anders.

“In 2007 begon ik als uitzendkracht bij CTS GROUP. Eigenlijk zou ik chauffeur worden. Na drie maanden werd mij gevraagd of ik in de loods wilde werken en kwam ik vast in dienst. Al vrij snel daarna werd ik loodscoördinator. Datzelfde jaar verhuisden we naar ons huidige pand in Nieuw-Vennep. Door de jaren heen hebben we een grote groei doorgemaakt en is de manier van werken flink veranderd. Het is een stuk drukker en natuurlijk is er veel geautomatiseerd en gedigitaliseerd.

Het leuke aan het werken bij CTS GROUP vind ik dat je aan het begin van een werkdag nooit weet wat je mee gaat maken. Elke dag is anders. Daarnaast staat CTS GROUP er altijd voor open om een goed doel te steunen. Zelf ben ik betrokken bij een project in Gambia. CTS GROUP heeft al een aantal keer sport- en werkkleding aan dit project gedoneerd. Dat waardeer ik zeer!

Ik zie het als een uitdaging om processen te verbeteren en steeds efficiënter te werken. Wat de toekomst brengt, dat weet ik nog niet. Wellicht dat ik nog een andere functie in het warehouse kan vervullen.” – Govert, loodscoördinator

Het verhaal van Govert staat samen met de ervaringen van andere collega’s in het CTS GROUP Jubileummagazine, waarin we samen met medewerkers, klanten en partners terugblikken op de afgelopen 25 jaar én vooruitkijken. Het magazine online lezen? Klik op onderstaande tool!