CTS GROUP Works! is een intern programma dat CTS GROUP heeft geïntroduceerd ten behoeve van de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers en hun (werk)geluk. Via dit programma kunnen medewerkers zelf aan de slag, maar vanuit de organisatie worden verschillende tools geboden om de duurzame inzetbaarheid van onze mensen te verbeteren. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een persoonlijk inzetbaarheidsbudget, is er altijd vers fruit beschikbaar, komt er regelmatig een masseur langs en kunnen medewerkers zich wekelijks inschrijven voor sportlessen.

Wij hechten veel waarde aan het mentaal welzijn en de veerkracht van onze medewerkers. Tijdens ons kwartaal evenement Up2Date hebben wij daarom de samenwerking met het platform OpenUp geïntroduceerd. OpenUp is gespecialiseerd in het bieden van laagdrempelige mentale hulp en toegankelijke persoonlijke begeleiding voor werknemers. Ook lieten we Michael Kortekaas (www.michaelkortekaas.nl) aan het woord, met een inspirerend verhaal over het belang van ‘mentale veerkracht’. Mentale veerkracht stelt mensen in staat om te kunnen gaan met de uitdagingen van het leven. Door begrip, erkenning, en actief werken aan de ontwikkeling van deze eigenschap, kan iedereen profiteren van de vele voordelen die mentale veerkracht biedt.

Michael is oprichter van het programma ‘ProfessioneelFit’, schrijver van diverse blogs en bekend als één van de Hunters in het TV-programma ‘Hunted’ van NPO3. Daarnaast is hij inspirerend spreker over onderwerpen als leiderschap, werkgeluk en mentale veerkracht en helpt hij mensen en teams binnen verschillende bedrijven en overheidsinstanties naar een energieker, fitter en vitaal bestaan door middel van teambuilding, verandermanagement en klantgerichtheid.

Het evenement werd afgesloten met een heerlijke barbecue. Een mooie gelegenheid voor al onze medewerkers om nog even na te praten over hetgeen er verteld is en om contact te hebben met collega’s van andere afdelingen.